Koulutukset ja puheenvuorot

Yeesi kouluttaa nuoria ja nuorten kanssa toimivia aikuisia erilaisista mielenterveyden edistämisen teemoista. Koulutuksia voi järjestää esimerkiksi nuorten ryhmille, järjestöille ja työyhteistöille, ja niiden teemoja voidaan mukauttaa kyseisen yhteisön tarpeisiin. Suosittuja sisältöjämme ovat olleet esimerkiksi jaksaminen vapaaehtois- ja luottamustoiminnassa, nuorisotyöntekijän rooli nuorten mielenterveyden edistäjänä ja huolen puheeksiottaminen.

Resurssiemme mukaan osallistumme myös mielellämme erilaisiin tapahtumiin ja seminaareihin näistä teemoista.


Huomaathan, että edisätävän mielenterveystyön järjestönä emme kouluta korjaavasta työstä, palveluista tai mielenterveyden häiriöistä. Nuorille (13-29-vuotiaat) järjestetyt koulutukset pääkaupunkiseudulla ovat lähtökohtaisesti maksuttomia, mutta muista koulutuksista tai kauempana tapahtuvista tapahtumista laskutamme kulukorvausta. Kysy tarjousta!

Kysy lisää oppilaitos- ja koulutustoiminnan asiantuntijalta erika@yeesi.fi tai muilta asiantuntijoiltamme!
 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Älä oleta, anna tilaa ja ole tukena - kuinka purkaa normeja ja vähemmistöstressiä?

Blogi

Älä oleta, anna tilaa ja ole tukena - kuinka purkaa normeja ja vähemmistöstressiä?

Kesäkuussa vietetään Pride-kuukautta. Priden tavoitteena on vahvistaa sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvien ihmisoikeuksia, kannustaa jokaista olemaan oma itsensä, lisätä yhdenvertaisuutta ja vähentää häpeää. Tavoitteena on myös, että sateenkaari-ihmiset, eli sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvat, saisivat näkyä, olla ja elää yhteiskunnassamme ilman syrjintää.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter InstagramDiscord
x