Koulutukset ja puheenvuorot

Yeesi kouluttaa nuoria ja nuorten kanssa toimivia aikuisia erilaisista mielenterveyden edistämisen teemoista. Koulutuksia voi järjestää esimerkiksi nuorten ryhmille, järjestöille ja työyhteistöille, ja niiden teemoja voidaan mukauttaa kyseisen yhteisön tarpeisiin. Suosittuja sisältöjämme ovat olleet esimerkiksi jaksaminen vapaaehtois- ja luottamustoiminnassa, nuorisotyöntekijän rooli nuorten mielenterveyden edistäjänä ja huolen puheeksiottaminen.

Resurssiemme mukaan osallistumme myös mielellämme erilaisiin tapahtumiin ja seminaareihin näistä teemoista.


Huomaathan, että edisätävän mielenterveystyön järjestönä emme kouluta korjaavasta työstä, palveluista tai mielenterveyden häiriöistä. Nuorille (13-29-vuotiaat) järjestetyt koulutukset pääkaupunkiseudulla ovat lähtökohtaisesti maksuttomia, mutta muista koulutuksista tai kauempana tapahtuvista tapahtumista laskutamme kulukorvausta. Kysy tarjousta!

Kysy lisää oppilaitos- ja koulutustoiminnan asiantuntijalta erika@yeesi.fi tai muilta asiantuntijoiltamme!
 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.
 
 
 
Yeesin oppilaitosvierailijan kevätkausi

Blogi

Yeesin oppilaitosvierailijan kevätkausi

Oppilaitosten jäädessä ansaitulle kesälomalle jäävät myös Yeesin oppilaitosvierailut kesätauolle. Mikäs sen parempi aika ottaa pieni katsaus menneeseen kevääseen ja reflektoida tehtyjä vierailuja ja saatuja kokemuksia. Oppilaitosvierailijana toimimisessa ehdottomasti parasta on työn monipuolisuus; ikinä et tiedä minne työ voi sinut viedä ja millaisia ihania nuoria voit vierailujesi aikana kohdata.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

FacebookTwitterInstagramDiscordTikTok
x