Koulutukset ja puheenvuorot

Yeesi kouluttaa nuoria ja nuorten kanssa toimivia aikuisia erilaisista mielenterveyden edistämisen teemoista. Koulutuksia voi järjestää esimerkiksi nuorten ryhmille, järjestöille ja työyhteistöille, ja niiden teemoja voidaan mukauttaa kyseisen yhteisön tarpeisiin. Suosittuja sisältöjämme ovat olleet esimerkiksi jaksaminen vapaaehtois- ja luottamustoiminnassa, nuorisotyöntekijän rooli nuorten mielenterveyden edistäjänä ja huolen puheeksiottaminen.

Resurssiemme mukaan osallistumme myös mielellämme erilaisiin tapahtumiin ja seminaareihin näistä teemoista.


Huomaathan, että edisätävän mielenterveystyön järjestönä emme kouluta korjaavasta työstä, palveluista tai mielenterveyden häiriöistä. Nuorille (13-29-vuotiaat) järjestetyt koulutukset pääkaupunkiseudulla ovat lähtökohtaisesti maksuttomia, mutta muista koulutuksista tai kauempana tapahtuvista tapahtumista laskutamme kulukorvausta. Kysy tarjousta!

Kysy lisää oppilaitos- ja koulutustoiminnan asiantuntijalta erika@yeesi.fi tai muilta asiantuntijoiltamme!
 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.
 
 
 
Muudin harjoittelija Ametta esittäytyy

Blogi

Muudin harjoittelija Ametta esittäytyy

Oon Ametta, Muudin kevään harjoittelija. Opiskelen viimeistä vuotta sosionomiksi ja haaveena olisi työllistyä sosiaalialan järjestökentälle. Oon todella onnellinen siitä, että oon päässyt Muudiin mukaan. Tulette näkemään mua sosiaalisessa mediassa ja oon myös täällä taustalla viestinnän hommissa!

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

FacebookTwitterInstagramDiscordTikTok
x