Fiiliskuva
 

Ajankohtaista

Hae mukaan Nuori yeesiläinen vaikuttaja -kurssille!

Hae mukaan Nuori yeesiläinen vaikuttaja -kurssille!

28.06.2021

Haluatko oppia vaikuttavia taitoja, kuten kirjoittamista tai videoiden tekemistä? Nuori yeesiläinen vaikuttaja -kurssilla nuoret osaajat kouluttavat oman ja muiden nuorten mielenterveyden edistämisestä kiinnostuneita nuoria tekemään oman näköistä vaikuttamistoimintaa.

Kurssin tavoitteena on antaa työkaluja omannäköisen vaikuttamistoiminnan toteuttamiseen sekä vahvistaa luottamusta omiin vaikutusmahdollisuuksiin. Kurssi on osallistujalle maksuton, eikä vaadi ennakkotietoja. 

Haku kurssille alkaa 28.6. ja päättyy 15.8. 

Kurssikertoja on yhteensä kuusi (6), jotka sijoittuvat arki-iltoihin 15.9.-8.12.2021 välisenä aikana. Osallistujan on sitouduttava osallistumaan jokaiselle kurssikerralle. Kurssiin sisältyy myös kurssitehtäviä, joita tehdään sekä yksin että ryhmässä kurssikertojen välissä. Kurssi toteutetaan etätoteutuksena. 

Hae mukaan kurssille tästä linkistä: https://bit.ly/NYVilmo

Kun olet täyttänyt lomakkeen, tee max. 1 min pituinen video tai äänite tai max. 2 sivun mittainen kirje, jossa kerrot mihin asiaan haluaisit vaikuttaa yhteiskunnassa ja lähetä se 15.8. mennessä osoitteeseen sonja@yeesi.fi (kirjoita otsikkoon "N-Y-V kurssi"). 

Lisätietoja kurssista antaa Yeesin Sonja 13.8. klo 11-15 puh. 050 573 5380. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille viimeistään 20.8.