Kolme henkilöä keskustelemassa pöydän ääressä. Tautalla kaksi henkilöä laittamassa muistilappuja seinälle.
 

Uutiset

02.03.2023

Yeesi yhteistyöhön Lidlin kanssa, voit lahjoittaa pullopantit nuorten mielenterveyden edistämiseen!

Yeesi aloittaa maaliskuun 2023 alusta vuoden pituisen yhteistyön Suomen Lidlin kanssa. Yhteistyön myötä Lidlin myymälöissä on mahdollisuus lahjoittaa nuorten mielenterveystyöhön pullopanttiautomaateilla.

Yeesi yhteistyöhön Lidlin kanssa, voit lahjoittaa pullopantit nuorten mielenterveyden edistämiseen!

Lidl kartoitti asiakkailtaan, minkälaisia lahjoituskohteita panttiautomaateille toivotaan ja nuorten mielenterveys valikoitui yhdeksi kohteista palautteiden perusteella. 

“Olemme Yeesissä erityisen ilahtuneita, että ihmiset kokevat nuorten mielenterveyteen panostamisen tärkeäksi. Yhteiskunnassamme on monia tekijöitä, jotka tällä hetkellä kuormittavat kohtuuttomasti nuorten mielenterveyttä ja jaksamista”, kuvaa Yeesin toiminnanjohtaja Kalle Laanterä.

“Haluamme Yeesissä muistuttaa, että meillä jokaisella on mielenterveys ja sitä voi vahvistaa pienilläkin teoilla. Olemme erittäin innoissamme myös siitä, että yhteistyön myötä saamme Yeesin toiminnalle näkyvyyttä valtakunnallisesti Lidlin yli 200 myymälässä”, kertoo Yeesin puheenjohtaja Lauri Ikola.

Yeesille lahjoitettavilla panttirahoilla tuetaan nuorten mielenterveyttä esimerkiksi toteuttamalla mielenterveystaitoja vahvistavia työpajoja oppilaitoksissa, vertaisryhmä- sekä vapaaehtoistoimintaa nuorille. 

Lidlin myymälöissä lahjoitustoiminto toimii niin, että asiakas valitsee pullojen ja tölkkien syöttämisen jälkeen automaatin näytöltä kahdesta vaihtoehdosta: lahjoitus tai kuitti. Jos asiakas päättää lahjoittaa panttirahat, pääsee hän sen jälkeen valitsemaan lahjoituskohteen. Tämän jälkeen asiakas vahvistaa lahjoituksen ja saa kuitin lahjoituksesta. Yeesin lisäksi muina lahjoituskohteina on valittavissa Hope ry sekä SEY ry. Kohteet ovat valittavissa 29.2.2024 saakka.

Lue lisää yhteistyöstä Lidlin sivuilta (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Nuorten mielenterveysseura - Yeesi ry on Suomen ensimmäinen valtakunnallinen nuorten mielenterveysseura. Yeesin toiminta perustuu positiivisen mielenterveyden edistämiseen, yhdessä tekemiseen ja nuorilta nuorille -periaatteeseen.

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.
 
 
 
Vieraskynäkirjoitus: Balihan Ermutlu

Blogi

Vieraskynäkirjoitus: Balihan Ermutlu

Balihan Ermutlu, joka tunnetaan nimellä Bali, on etninen turkkilainen, syntyperäinen suomalainen, kulttuurien välinen matkalainen, taiteellinen ja musikaalinen, terveydenhuollon ammattilainen, elämän ja ihmisyyden tutkija. Teatteri Ziriklin Elämä Kädessä näytelmässä hän toimii näyttelijänä, muusikkona ja säveltäjänä.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

FacebookTwitterInstagramDiscordTikTok
x