Uutiset

13.09.2022

Vapaaehtoiseksi Sekasin-ryhmächattiin?

Haluatko tehdä merkityksellistä vapaaehtoistyötä ja kuulla miten nuorilla menee?

Vapaaehtoiseksi Sekasin-ryhmächattiin?
Tule Sekasin-ryhmächatin, eli ryhmiksen vapaaehtoiseksi! Ryhmächat ei ole vain yksilöchatin “jonotusaula”, vaan se on myös tärkeä yhteisö, josta saa vertaistukea.

Ryhmächattia moderoi aina työntekijä, vapaaehtoisena toimit keskustelunherättäjänä ja juttuseurana. Vaatimuksena on vähintään 20 vuoden ikä ja valmius vaikeiden aiheiden käsittelyyn.

Mitä?
Sekasin-ryhmächat on olemassa, jotta yksilöchattiin jonottaminen oli vähemmän tylsää. Ryhmiksessä myös tapaa erilaisia ihmisiä, saa vertaistukea ja oppii mielenterveystaitoja!

Milloin?
Yeesillä on vuoroja 3 kertaa viikossa, 2h kerrallaan. Päivystysvuoroja saa tehdä vapaasti omien aikataulujen puitteissa.

Miten pääsen mukaan?
Tule Zoom-linjoille tiistaina 4.10. klo 17-19:30 kuulemaan voisiko tämä olla sun juttu! Koulutus ei vielä sido mihinkään.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen löytyy (linkki aukeaa uuteen välilehteen): täältä!

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Kentälle tarvitaan lisää moninaisuutta ja tietoa rasismin mielenterveysvaikutuksista

Blogi

Kentälle tarvitaan lisää moninaisuutta ja tietoa rasismin mielenterveysvaikutuksista

Muudin Vanessa piti kaksi viikkoa sitten puheen PALOMA-päivillä rasismin vaikutuksesta nuorten mielenterveyteen. PALOMA-päivät on pakolaistaustaisten ihmisten mielenterveyteen keskittyvä tapahtuma, joka tuo yhteen aiheen parissa työskenteleviä ammattilaisia ja asiantuntijoita. Tilaisuudessa kuultavissa puheenvuoroissa esiteltiin tuoretta tutkimustietoa, hyviä käytäntöjä ja uusia työkaluja. Tästä blogista löydät katkelmia Vanessan puheesta.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter InstagramDiscord
x