KATSAUS VUOTEEN 2019 

Vuosi 2019 oli Yeesissä täynnä suuria muutoksia. Huomattavin muutos tapahtui henkilökunnassa, kun uusia työntekijöitä aloitti pitkin vuotta ja vanhoja siirtyi uusiin haasteisiin. Muutos sisältää aina sekä mahdollisuuden että riskin, mutta lyhyenkin matkan päästä näyttäisi siltä, että vuosi 2019 ei ollut yhdistykselle mitään selviämistaistelua, vaan kukoistusta vähintään samassa määrin, kuin aiempinakin vuosina. 

Vuonna 2019 alkoi kokonaan uusia hankkeita, kuten Jaksaa, jaksaa? -hanke ja Yeesi goes Sekasin ryhmächat. Kummankin vastaanotto oli mitä myönteisin. Ei jäänyt epäselväksi, että molemmat toiminnot vastaavat olemassa olevaan tarpeeseen. 

Viestintään ja vaikuttamiseen saatiin lisää tehoa, kun viestinnän ja vaikuttamisen koordinaattori aloitti työnsä elokuun alussa. Ei kestänyt kauaakaan, kun oli kaikille selvää, miksi viestintään ja vaikuttamiseen tarvitaan oma työntekijä. Sen lisäksi, että se näkyi viestinnässä ja vaikuttamisessa, myös muut toiminnot kukoistivat, kun resursseja vapautui viestinnästä.

Yhdistyksen ehdoton voimavara oli tänäkin vuonna sen aktiiviset vapaaehtoiset. Pitkään mukana olleet vapaaehtoiset olivat tärkeä vakauden tuoja muutosten keskellä ja uudet vapaaehtoiset toivat uskoa siihen, että tulevaisuus on mitä valoisin. Myös henkilökunta teki hartiavoimin töitä, jotta yhdistyksen toiminta jatkuisi mahdollisimman sujuvasti muutoksista huolimatta.

Lämmin kiitos kaikille Yeesin toiminnassa vuonna 2019 mukana olleille! Yhdessä me, jäsenet, hallituksen jäsenet, vapaaehtoiset, työntekijät ja yhteistyökumppanit teemme Yeesin. Vuosi 2019 osoitti viimeistään, että kukaan yksittäinen ihminen ei tee Yeesiä, mutta ilman ihmisiä ei ole Yeesiä.

Sonja

Master of the Big Picture

#yeesinvuosi2019

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
From me to you

Blogi

From me to you

Yeesi's summer intern Kamilla is sending you a message in a bottle.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter Instagram
x