Fiiliskuva
 

Blogi

Uusi kasvo toimistolla: Mira aloitti yliopistoharjoittelun

Uusi kasvo toimistolla: Mira aloitti yliopistoharjoittelun

08.10.2020

Mira aloitti harjoittelun Jaksaa, jaksaa? -hankkeessa keskiviikkona ja on mukana menossa joulukuun puoleen väliin saakka.

Heippa vaan kaikille!

Mä oon Mira ja aloitin Yeesillä harjoittelijana. Olen 25-vuotias maisterintutkielmaa vailla oleva sosiaalipsykologian opiskelija Helsingin yliopistosta. Asiat, jotka saavat minut innostumaan, ovat mäyräkoirat, kirppistely sekä arjen pienet ilot, kuten oman avokadopuun kasvattaminen.

Yeesillä tulen ensisijaisesti työskentelemään Jaksaa, Jaksaa? -hankkeen parissa monipuolisissa työtehtävissä. Pääsen mm. auttamaan tapahtumien järjestämisessä, materiaalien tuotannossa sekä viestinnän eri tehtävissä. Harjoittelun aikana tulen tutustumaan myös lisää järjestökenttään ja sen anteihin vapaaehtoistyön näkökulmasta.

Hain Yeesille harjoitteluun, sillä sosiaalipsykologian opinnoissa on ollut vahvasti esillä jaksamiseen ja motivaatioon liittyvät tekijät. Osaamista minulla on yhteiskunnallisesta sekä psykologisesta näkökulmasta ja uskon, että voin tuoda opintojeni ja persoonani kautta uusia havaintoja hankkeeseen. Merkityksellinen työ on minulle tärkeää ja nuorten hyvinvointi lähellä sydäntä, minkä Yeesi kiteyttääkin toiminnassaan.

Harjoittelulta odotan uusia kokemuksia, oman osaamisen kehittämistä sekä ihanan sydämellistä työyhteisöä. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan teihin ja jättämään oman jälkeni Yeesin toimintaan! Lopuksi vielä, jos olisin joku eläin, olisin ehdottomasti manaatti, sillä ne ovat mielestäni todella hellyttäviä.

Terveisin,
Yeesin Mira