Kuvassa on ihmisiä istumassa vehreässä puistossa.
 

Blogi

08.10.2020

Uusi kasvo toimistolla: Mira aloitti yliopistoharjoittelun

Mira aloitti harjoittelun Jaksaa, jaksaa? -hankkeessa keskiviikkona ja on mukana menossa joulukuun puoleen väliin saakka.

Uusi kasvo toimistolla: Mira aloitti yliopistoharjoittelun

Heippa vaan kaikille!

Mä oon Mira ja aloitin Yeesillä harjoittelijana. Olen 25-vuotias maisterintutkielmaa vailla oleva sosiaalipsykologian opiskelija Helsingin yliopistosta. Asiat, jotka saavat minut innostumaan, ovat mäyräkoirat, kirppistely sekä arjen pienet ilot, kuten oman avokadopuun kasvattaminen.

Yeesillä tulen ensisijaisesti työskentelemään Jaksaa, Jaksaa? -hankkeen parissa monipuolisissa työtehtävissä. Pääsen mm. auttamaan tapahtumien järjestämisessä, materiaalien tuotannossa sekä viestinnän eri tehtävissä. Harjoittelun aikana tulen tutustumaan myös lisää järjestökenttään ja sen anteihin vapaaehtoistyön näkökulmasta.

Hain Yeesille harjoitteluun, sillä sosiaalipsykologian opinnoissa on ollut vahvasti esillä jaksamiseen ja motivaatioon liittyvät tekijät. Osaamista minulla on yhteiskunnallisesta sekä psykologisesta näkökulmasta ja uskon, että voin tuoda opintojeni ja persoonani kautta uusia havaintoja hankkeeseen. Merkityksellinen työ on minulle tärkeää ja nuorten hyvinvointi lähellä sydäntä, minkä Yeesi kiteyttääkin toiminnassaan.

Harjoittelulta odotan uusia kokemuksia, oman osaamisen kehittämistä sekä ihanan sydämellistä työyhteisöä. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan teihin ja jättämään oman jälkeni Yeesin toimintaan! Lopuksi vielä, jos olisin joku eläin, olisin ehdottomasti manaatti, sillä ne ovat mielestäni todella hellyttäviä.

Terveisin,

Yeesin Mira

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Älä oleta, anna tilaa ja ole tukena - kuinka purkaa normeja ja vähemmistöstressiä?

Blogi

Älä oleta, anna tilaa ja ole tukena - kuinka purkaa normeja ja vähemmistöstressiä?

Kesäkuussa vietetään Pride-kuukautta. Priden tavoitteena on vahvistaa sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvien ihmisoikeuksia, kannustaa jokaista olemaan oma itsensä, lisätä yhdenvertaisuutta ja vähentää häpeää. Tavoitteena on myös, että sateenkaari-ihmiset, eli sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvat, saisivat näkyä, olla ja elää yhteiskunnassamme ilman syrjintää.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter InstagramDiscord
x