Fiiliskuva
 

Ajankohtaista

Lisää ymmärrystä ympäristötunteista

Lisää ymmärrystä ympäristötunteista

13.11.2019

Osallistun tänä syksynä Helsingin seudun kesäyliopiston kurssille, jossa käsitellään ympäristöahdistusta. Ensimmäisellä kurssikerralla iloitsin erityisesti siitä, miten monipuolisesti aihetta lähestyttiin. Kurssin opettaja, sosiaalipsykologi Leena Koivula, kirjoitti lokakuussa Kesäyliopiston blogissa ympäristötunteista.

Lue lisää

Sekasin-olkkari on nyt auki!

Sekasin-olkkari on nyt auki!

19.09.2019

Sekasin-chat on 10-29 –vuotiaille nuorille tarkoitettu alusta, jossa voi jutella nimettömästi ja luottamuksellisesti ammattilaisten sekä koulutettujen vapaaehtoisten kanssa. Sekasin-yksilöchatin rinnalle on avattu uusi Sekasin-olkkari (ryhmächat, eli tuttavallisemmin "ryhmis"), jossa nuoret voivat jutella toisten nuorten, ammattilaisten ja koulutettujen vapaaehtoisten kanssa samalla, kun he jonottavat Sekasin-yksilöchattiin.

Lue lisää

Ei ole mitään syytä hävetä

Ei ole mitään syytä hävetä

24.07.2019

Olen 21-vuotias, ja vihdoinkin voin sanoa hyväksyväni itseni, ja rakastavani itseäni. Mutta se ei ollut helppoa. Ensimmäinen muistamani tuntemus menee pitkälle lapsuuteen, ala-asteelle. Muistan, kuinka välitunnilla neljännellä luokalla keskustelimme tyttöjen kesken siitä, että kuka tykkää kenestäkin koulun pojasta.

Lue lisää