Fiiliskuva
 

Ajankohtaista

Oppilaitostyölle uusi asiantuntija

Oppilaitostyölle uusi asiantuntija

28.08.2023

Aloitin Yeesillä oppilaitosyhteistyön asiantuntijana. Työpöydältä löytyy oppilaitosvierailut ja niiden koordinointi, Yeesaamot, sekä yleisesti oppimisen ja mielenterveyden teemat.

Moikka,

olen Aino ja aloitin Yeesillä muutama viikko sitten oppilaitosyhteistyön asiantuntijana. Opiskelen yleistä- ja aikuiskasvatustiedettä Helsingin yliopistolla maisterivaiheessa ja olen kiinnostunut opinnoissani etenkin oppimisesta osana organisaation muutosta. Olen ennen toiminut esimerkiksi Suomen Lukiolaisten Liitossa järjestöasiantuntijana, sekä useissa järjestöissä luottamustoimissa.

Kiinnostus Yeesiä kohtaan heräsi siitä, että mielenterveyden edistäminen ja mielenterveystaidot ovat tässä ajassa erityisen tärkeitä nuorille ja etenkin Yeesin positiivinen näkökanta mielententerveyteen oli mielestäni arvokas. Olen seurannut Yeesin toimintaa jo Jaksaa jaksaa? -projektista lähtien ihaillen.

Edistän omaa mielenterveyttäni liikkumalla, syömällä säännöllisesti ja nukkumalla. Teen myös kaikkea hauskaa ystävieni ja läheisteni kanssa. Olen myös luonut itselleni rutiinit, joita noudatan ja jotka edistävät mielenterveyttäni.

Jos olisin eläin, olisin kilpikonna, koska kilpikonnat ovat määrätietoisia, mutta hauskoja tyyppejä.