Fiiliskuva
 

Ajankohtaista

Yeesi hakee järjestöassistenttia!

Yeesi hakee järjestöassistenttia!

07.03.2024

Nuorten mielenterveysseura - Yeesi ry hakee järjestöassistenttia vuoden pituiseen työsuhteeseen. Järjestöassistentin työhön kuuluu monipuolisesti erilaiset avustavat järjestötyön tehtävät ja työnkuvaa on mahdollista muokata työntekijän osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Työntekijän palkkauksen mahdollistaa STEAn Paikka auki -ohjelma, joka on tarkoitettu nuorten ja osatyökykyisten työllistämiseen. 

Työntekijältä toivomme: 

 • Yeesin arvoihin sitoutumista

 • Kiinnostusta vahvistaa omaa osaamista ja ymmärrystä järjestötyöstä sekä edistävästä mielenterveystyöstä

 • Valmiutta ja joustavuutta toteuttaa monipuolisesti erilaisia työtehtäviä

 • Mahdollisuutta osallistua paikan päällä toteutuvaan Yeesin toimintaan pääkaupunkiseudulla

 • Koulutusta tai kokemusta nuorten parissa tehtävästä työstä

 • Viestintäosaamista

 • Kykyä itseohjautuvaan ja yhteisöohjautuvaan työskentelyyn

 • Arvostamme myös vapaa-ajalla tai harrastuksissa kerrytettyä kokemusta

Työtehtäviin kuuluu: 

 • Monipuoliset työtehtävät Yeesin nuorille suunnatuissa tapahtumissa, koulutuksissa sekä työpajoissa

 • Järjestöviestinnän avustavat työtehtävät

 • Käytännön arjen asioiden avustavat tehtävät yhdistyksen yleishyödyllisen toiminnan päivittäisessä arjessa

 • Muut työnantajan osoittamat työtehtävät

Noudatamme työssä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Kuukausipalkka tehtävän alkaessa on 2400€/kk. Viikkotuntimäärä on 37,5 tuntia. Yeesin toimisto sijaitsee Helsingin Vallilassa, mutta työtä voi tehdä joustavasti myös etänä. Työtehtävä on määräaikainen maaliskuun 2025 loppuun. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä ammatillisessa järjestötyössä, hyvinvointiedun, vapaa-ajan ryhmävakuutuksen, joustavat käytännöt työn ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittamiseksi niin työajan kuin työntekopaikan suhteen. 

Toivomme hakijoiksi eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Valinnassa voidaan toteuttaa positiivista erityiskohtelua.

Mikä ihme on Yeesi? 

Yeesi on nuorten perustama valtakunnallinen järjestö, joka tekee edistävää mielenterveystyötä nuorilta nuorille. Yeesissä toimii pari sataa upeaa vapaaehtoista, noin 15 työntekijää ja teemme yhteistyötä useiden eri kumppaneiden kanssa. Meille tärkeää on työhyvinvointi, tekemisen vapaus, mahdollisuus oppia uutta sekä vaikuttaa omaan työhön. Yeesi on kehittyvä ja joustava yhteisö.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV pdf-tiedostoina osoitteeseen info@yeesi.fi tiistaihin 26.3. klo 16 mennessä. Merkitse viestiin otsikoksi “Työhakemus järjestöassistentiksi”.

Järjestöassistentti palkataan STEAn Paikka auki -avustuksen turvin, jossa on tietyt kriteerit työntekijän palkkaamiseksi. Paikka auki -avustuksella voidaan palkata henkilö, jonka kohdalla vähintään yksi seuraavista kriteereistä täyttyy: 

 • Työelämän ulkopuolella oleva alle 30-vuotias  

 • Osatyökykyinen

Avustuksella palkattava työntekijä ei voi olla päätoiminen opiskelija, eikä henkilö, joka on aiemmin työskennellyt Paikka auki -avustuksen turvin.

Lisätietoa Paikka auki -ohjelmasta (linkki aukeaa uuteen välilehteen): www.paikka-auki.fi 

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä Yeesin toiminnanjohtajalta Kallelta puhelimitse to 14.3. ja ke 20.3. klo 14:30-16 välillä numerosta 050 573 5380 tai sähköpostilla kalle@yeesi.fi.

Haastatteluihin valittuihin otetaan yhteyttä viikon 13 lopussa ja työhaastattelut pidetään lähtökohtaisesti viikolla 15 ma 8.4. ja to 11.4. klo 13-17 välillä. Työsuhde alkaa huhtikuussa 2024 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun henkilön tulee toimittaa ajan tasalla oleva rikosrekisteriote. Velvoite perustuu lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).