Fiiliskuva
 

Ajankohtaista

Kerro sun mp @yeesaamaan somesisällöistä!

Kerro sun mp @yeesaamaan somesisällöistä!

31.01.2024

Osallistumalla kyselyyn voit voittaa itsellesi lahjakortin valitsemaasi suoratoistopalveluun. ✨

Keräämme kyselyn avulla mielipiteitä ja ajatuksia Yeesin TikTokin ja Instagramin videoista ja postauksista. Sun vastauksen avulla me pystytään raportoimaan ja kehittämään meidän työtä somessa. Jokanen vastaus on meille ihan super arvokas! 

Kysely on anonyymi, eli me ei voida tietää et millaisia vastauksia just sä oot antanut. Tiedot arvontaa varten annetaan erillisellä lomakkeella, eli sekään ei oo yhdistettävissä sun vastaukseen. Arvontaan osallistuminen on kuitenkin vapaaehtoista, eli voit täyttää pelkästään tän kyselyn ja jättää arvontalomakkeen täyttämättä. Vastaathan kyselyyn vain kerran!

Jos sulla herää kysyttävää tähän kyselyyn tai arvontaan liittyen, laita meille yksityisviestiä TikTokissa tai Instagramissa tai laita sähköpostia osoitteeseen charlotta@yeesi.fi

Kyselyn pääset täyttämään klikkaamalla tästä! (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Nuorten mielenterveysseura - Yeesi ry, myöhemmin ”Järjestäjä”.

2. Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt, pois lukien Nuorten mielenterveysseura - Yeesi ry:n työntekijä. Osallistuminen on ilmaista.

3. Arvonta-aika

Arvonta on voimassa 31.1.-21.2.2024

4. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan täyttämällä mp @yeesaamaan-sometilit? -kyselyn täyttämisen jälkeen avautuva arvontalomake.

5. Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan 3 kuukauden lahjakortti voittajan valitsemaan suoratoistopalveluun (sarjat/äänikirjat/podcastit/musiikki), kuitenkin niin, että lahjakortin arvo on maksimissaan 50e. Palkinto arvotaan osallistumisajan päätyttyä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

6. Voitosta ilmoittaminen

Voittaja arvotaan satunnaisesti kaikkien osallistujien kesken.

Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse arvonnan jälkeen. Voittaja sitoutuu toimittamaan yhteystietonsa järjestäjälle palkinnon toimittamista varten tai vaihtoehtoisesti noutamaan palkinnon järjestäjän toimistolta (Elimäenkatu 26, 00520 Helsinki). Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvonnasta, menettää voittaja oikeuden palkintoon ja arvonta suoritetaan uudelleen.

7. Rekisteritiedot

Osallistujan antamia tietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin.

8. Muut ehdot

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Ne ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on järjestäjällä oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.