Fiiliskuva
 

Ajankohtaista

Lidlin pullopanttilahjoituksista kertynyt Yeesille huikeat yli 50 000€!

Lidlin pullopanttilahjoituksista kertynyt Yeesille huikeat yli 50 000€!

20.12.2023

Yeesi on ollut maaliskuun alusta mukana yhtenä kolmesta toimijasta Lidlin pullopanttien lahjoituskohteena. Lidlin asiakas voi lahjoittaa palauttamiensa pullojen panttirahan hyväntekeväisyyteen kaikissa Suomen yli 200 Lidl-myymälässä. Kesä-marraskuussa Yeesi on noussut suosituimmaksi lahjoituskohteeksi ja Lidlin asiakkaat ovat lahjoittaneet puolen vuoden aikana nuorten mielenterveyttä edistävään toimintaan yhteensä huikeat 52 404€ euroa Lidlin pullonpalautusautomaattien kautta!

Haluamme Yeesissä kiittää lämpimästi Lidliä yhteistyöstä ja kaikkia niitä, jotka ovat lahjoittaneet nuorten mielenterveyden edistämiseen!

Lahjoitukset kertovat siitä, että ihmiset ovat huolissaan nuorten mielenterveydestä ja haluavat muutosta yhteiskunnalliseen mielenterveyskriisiin. Kriisiä ei ratkaista vain parantamalla mielenterveyspalveluja, vaan meidän tulee myös pystyä vahvistamaan nuorten mielenterveystaitoja ennaltaehkäisevästi ja rakentaa paremmin mielenterveyttä tukevaa yhteiskuntaa ja kulttuuria.

On ollut ilo huomata, kuinka Lidlin asiakkaat ovat halunneet osaltaan tukea Yeesissä tehtävää nuorten mielenterveystyötä. Olemme tämän vuoden aikana pystyneet muun muassa laajentamaan nuorten mielenterveystaitoja vahvistavia työpajoja seitsemän eri hyvinvointialueen piiriin ja ensi vuonna voimme tämän lisäksi lahjoitusvarojen turvin jatkaa vertaisryhmätoimintaa ja nuorten osallisuutta vahvistavaa vapaaehtoistoimintaa rasismia kokeneiden nuorten mielenterveyttä edistävässä Muudi-hankkeessa. 

Voit lahjoittaa pullojen panttirahoja Yeesin toimintaan vielä helmikuun 2024 loppuun asti kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä. Lahjoituskohteet ovat Lidlin asiakkaiden valitsemia ja muina lahjoituskohteina ovat Suomen eläinsuojelu ry ja Hope ry.