Fiiliskuva
 

Ajankohtaista

Yeesin syyskokouksessa valittiin uusia hallituslaisia - puheenjohtaksi Jenna Wahlstén

Yeesin syyskokouksessa valittiin uusia hallituslaisia - puheenjohtaksi Jenna Wahlstén

13.12.2023

Yeesin jäsenistö kokoontui sankoin joukoin syyskokoukseen 12.12.2023. Kokouksessa valittiin uusia jäseniä Yeesin hallitukseen ja kuultiin myös ekonomisti Anni Marttisen mielenkiintoinen puhe!

_____

Ennen virallista kokousta ekofeministi ekonomisti Anni Marttinen piti todella mielenkiintoisen puheen mielenterveydestä ja tulevaisuuden taloudesta. Puheenvuorossaan Anni herätteli meitä siitä, täytyykö taloudessa olla kova pärjätäkseen, vai saako talouskeskusteluun tuoda myös pehmeitä arvoja. Hän myös muistutti, että mielenterveyskriisi ei ole yksilöiden vastuulla, vaan kollektiivinen ja systeeminen ongelma.

Syyskokous oli nykyisen puheenjohtajan Lauri Ikolan viimeinen. Lauri toimi Yeesin varapuheenjohtajana 2021 ja puheenjohtajana 2022-2023. Hän on luotsannut Yeesiä eteenpäin lempein ottein ja kiitämme sydämellisesti Lauria suuresta panoksesta, jonka hän on Yeesille antanut!

Hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi vuosille 2024-2025 valittiin Yeesin varapuheenjohtajana aiemmin tänä vuonna toiminut Jenna Wahlstén.
Varaapuheenjohtajaksi vuodelle 2024 valittiin Veeti Mieskonen.
Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi vuosille 2024-2025 valittiin Roope Lipsanen, Eeva Hyttinen, Terppa Kuismin ja varajäseneksi Jim Koskinen.
Lisäksi hallituksessa jatkavat Emmi Lundan ja Taru Tissari.

Kokouksen puheenjohtajana toimi Allianssin tuore puheenjohtaja Aleksi Sandroos ja hallitusvalintojen lisäksi kokouksessa käsiteltiin myös muut sääntömääräiset asiat.

Lämpimät onnittelut vielä kaikille valituille koko Yeesin yhteisön puolesta!

Yeesin hallitus 2024

Puheenjohtaja: Jenna Wahlstén
Varapuheenjohtaja: Veeti Mieskonen
Jäsenet: Emmi Lundan, Taru Tissari, Roope Lipsanen, Eeva Hyttinen, Terppa Kuismin
Varajäsenet: Jim Koskinen

Yeesin uudet hallituslaiset (7) seisovat ja hymyilevät kameralle.