Yeesiläisten tuotoksia

Yeesi Zine

Yeesi zine on yeesiläisten vapaaehtoisten keväällä 2022 tuottama omaehtoinen lehti, joka käsittelee mielenterveyttä nuorten määrittämistä lähtökohdista ja nuorten päättämin keinoin! Sana on ollut vapaa.

Yeesi Zine on osa Nuori yeesiläinen vaikuttaja-projektia ja erinomainen esimerkki siitä, miten taiteen keinoin on mahdollista ottaa kantaa, näyttää esimerkkiä ja antaa ajateltavaa. Toivomme lukijoiden pysähtyvän hetkeksi miettimään mm. seuraavia kysymyksiä: mitä mielenterveys sinulle merkitsee, millä tavalla sinä edistät omaa ja muiden mielenterveyttä ja minkälaisia asioita teet sen eteen, jotta mielenterveyttä heikentävät yhteiskunnalliset rakenteet muuttuisivat?

Antoisia lukuhetkiä kaikille ja suurkiitos zinen teossa mukana olleille nuorille. Olette upeita!

Avaa Yeesi Zine uudessa välilehdessä »

 
 

Yeesin taidekirja

Yeesin taidekirja -projektin kautta talvella 2019-2020 yeesiläiset pohtivat mitä taide merkitsee ja miksi se on itselleen tärkeätä? Taidekirjaan pystyi osallistumaan tekemällä piirustuksia, maalauksia, erilaisia kuvituksia, ristikoita, runoja, tarinoita, käsitöitä, tanssia, musiikkia tai kirjoituksia. 

Avaa taidekirja uudessa välilehdessä »

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.
 
 
 
Muudin harjoittelija Ametta esittäytyy

Blogi

Muudin harjoittelija Ametta esittäytyy

Oon Ametta, Muudin kevään harjoittelija. Opiskelen viimeistä vuotta sosionomiksi ja haaveena olisi työllistyä sosiaalialan järjestökentälle. Oon todella onnellinen siitä, että oon päässyt Muudiin mukaan. Tulette näkemään mua sosiaalisessa mediassa ja oon myös täällä taustalla viestinnän hommissa!

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

FacebookTwitterInstagramDiscordTikTok
x