Yeesi-promo

Työpaja nuorille mielenterveyden edistämisestä

Hei nuorten kanssa työskentelevä ammattilainen!

Kaipaavatko nuoret tietoa mielenterveyteen vaikuttavista tekijöistä? Tietävätkö nuoret, miten omaa mieltä voi vahvistaa arjessa? Yeesi-promo on Yeesin työntekijän tai vapaaehtoisen tekemä vierailu esimerkiksi oppilaitoksessa (toinen aste ja yläkoulu), nuorisotilassa tai järjestön ryhmätoiminnassa. Promossa keskustellaan mielenterveydestä käytännönläheisesti, voimavarakeskeisesti ja positiivisesti, sekä pohditaan yhdessä mielenterveyteen vaikuttavia tekijöitä.

Promon tavoitteena on tuottaa nuorille oivalluksia siitä, mitä mielenterveys oikeasti tarkoittaa ja millaisilla keinoilla sitä voi edistää. Promossa yhdistetään tutkittua tietoa nuorten omiin ajatuksiin ja kokemuksiin yhdessä keskustelemalla. Lisäksi promossa kerrotaan lyhyesti Yeesistä yhdistyksenä, mitä Yeesin vapaaehtoisena voi tehdä ja miten toimintaan pääsee mukaan halutessaan.

Yeesi-promo käytännössä

  •  Kesto 45-75min
  • Osallistujamäärä 8-25, erikseen sopimalla muukin voi onnistua
  • Kohderyhmä 13-29-vuotiaat
  • Tilaajalle ilmainen
  • Resurssien rajallisuuden vuoksi toimimme lähinnä pääkaupunkiseudulla. Muualla Suomessa voimme tapauskohtaisesti pitää promoja, mutta saatamme silloin laskuttaa tilaajalta esimerkiksi matkakustannuksia. Kysy lisää työntekijältä!

Voit pyytää lisätietoa tai tiedustella promoa oppilaitos- ja koulutustoiminnan koordinaattorilta sähköpostitse erika@yeesi.fi.

 


 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Uusi kasvo toimistolla: tässä on Yeesin Charlotta!

Blogi

Uusi kasvo toimistolla: tässä on Yeesin Charlotta!

Yeesissä aloitti viime viikolla uusi työntekijä Charlotta. Pyysimme häntä kertomaan hieman itsestään ja työnkuvastaan, sekä miten hän edistää omaa mielenterveyttään ja mikä eläin hän olisi, jos saisi valita!

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter InstagramDiscord
x