Yeesi-promo

Työpaja nuorille mielenterveyden edistämisestä

Hei nuorten kanssa työskentelevä ammattilainen!

Kaipaavatko nuoret tietoa mielenterveyteen vaikuttavista tekijöistä? Tietävätkö nuoret, miten omaa mieltä voi vahvistaa arjessa? Tilaa Yeesi-promo, jossa nuorten kanssa käsitellään mielenterveyttä voimavarakeskeisestä ja edistävästä näkökulmasta.

Yeesi-promo on Yeesin työntekijän tai vapaaehtoisen tekemä vierailu esimerkiksi oppilaitoksessa (toinen aste ja yläkoulu), nuorisotilassa tai järjestön ryhmätoiminnassa.

Promon tavoitteena on lisätä nuorten osaamista ja tietoa mielenterveyden vahvistamisesta. Yeesi-promossa mielenterveyttä käsitellään toiminnallisesti nuorten omasta arjesta käsin. Yeesi-promon avulla mielenterveystaitoja viedään nuorille toisten nuorten kertomana. Lisäksi promossa kerrotaan lyhyesti Yeesistä yhdistyksenä, mitä Yeesin vapaaehtoisena voi tehdä ja miten toimintaan pääsee mukaan halutessaan.

Promon kesto on lähtökohtaisesti 60–75 minuuttia ja se on tilaajalle ilmainen. Kestoa voidaan tilanteen mukaan räätälöidä tilaajan tarpeisiin. Yeesi-promoja voi resurssimme rajallisuuden vuoksi tilata ainoastaan pääkaupunkiseudulle. Tilatessasi Yeesi-promoa, huomioithan että Yeesin toiminnan kohderyhmää ovat kaikki 13-29 -vuotiaat nuoret.

Lisätietoja Yeesi-promosta saat tarvittaessa ottamalla yhteyttä Yeesin oppilaitos- ja järjestöyhteistyön koordinaattoriin Erikaan numerosta 0505605227.

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehotisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Kansainvälisenä homo-, bi- ja transfobian vastaisena päivänä

Blogi

Kansainvälisenä homo-, bi- ja transfobian vastaisena päivänä

Vähemmistöstressi johtuu jatkuvasta muistutuksesta siitä, että minä en kuulu, minä olen erilainen. Vähemmistöstressi saa meidät pienentämään itseämme, välttelemään, piilottamaan osan identiteetistä ja pysymään hiljaa.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter Instagram
x