Ruskeanväriset tyhjät tuolit ja pulpetit koulun luokkahuoneessa.
 

Yeesin päivätyökeräys eli taksvärkki

Etsiikö koulunne päivätyökeräykselle lahjoituskohdetta? Nuorten mielenterveysseura - Yeesi ry on vuonna 2011 perustettu, Suomen ensimmäinen valtakunnallinen nuorten mielenterveysseura. Teemme mielenterveyttä edistävää työtä nuorilta nuorille periaatteen mukaisesti. Kerätyillä varoilla järjestämme mm. oppilaitosvierailuja ja ylläpidämme Sekasin-ryhmächat alustaa nuorille. Tue toimintaa valitsemalla Yeesi päivätyökeräyksen kohteeksi!

Oppilaitoksilla on erilaisia toimintapoja päivätyökeräyksen järjestämiseen. Olemme koonneet yleiset tilitysohjeet tähän pdf. tiedostoon (tiedosto latautuu / avautuu uudessa välilehdessä selaimesta riippuen).

Olethan meihin yhteydessä mikäli sinulla herää kysymyksiä päivätyökeräyksen järjestämisestä - autamme mielellämme: lahjoita@yeesi.fi  
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.
 
 
adobestock-47335791520534080.jpeg
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
 
Yeesin oppilaitosvierailijan kevätkausi

Blogi

Yeesin oppilaitosvierailijan kevätkausi

Oppilaitosten jäädessä ansaitulle kesälomalle jäävät myös Yeesin oppilaitosvierailut kesätauolle. Mikäs sen parempi aika ottaa pieni katsaus menneeseen kevääseen ja reflektoida tehtyjä vierailuja ja saatuja kokemuksia. Oppilaitosvierailijana toimimisessa ehdottomasti parasta on työn monipuolisuus; ikinä et tiedä minne työ voi sinut viedä ja millaisia ihania nuoria voit vierailujesi aikana kohdata.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

FacebookTwitterInstagramDiscordTikTok
x