Fiiliskuva
 

Lahjoita

Tue nuorten mielenterveyden eteen tehtävää työtä. Lahjoita Nuorten mielenterveysseura - Yeesille!

Lahjoita tästä

Lahjoitussivun kautta voit tehdä kertalahjoituksen maksukortilla, verkkopankissa, MobilePaylla, Siirrolla tai Pivolla. Kuukausilahjoittajalle maksutapana toimii maksukortti.

Yrityslahjoitukset

Voit tehdä yrityslahjoituksen suoraan lahjoitussivustomme kautta maksukortilla tai verkkopankin kautta. Lahjoituksesta on myös mahdollista saada lasku (verkkolasku, pdf. tai paperilasku). Olethan tässä tapauksessa yhteydessä lahjoittajapalveluun lahjoita@yeesi.fi

Lahjoita Yeesille muilla tavoilla

Lahjoita tilisiirtona

Merkitse saajaksi Nuorten mielenterveysseura - Yeesi ry. Kirjoita tilinumero FI94 4108 0011 7321 98, ITELFIHH. Käytä maksaessasi viitenumeroa 2011. Voit myös ryhtyä kuukausilahjoittajaksi edellä mainituilla tiedoilla ja valitsemalla omasta verkkopankistasi maksun toistuvuudeksi "kuukausittain" tilisiirron yhteydessä.

Lahjoita MobilePaylla

Kirjaudu sovellukseen, valitse Lähetä kohta ja haluamasi summa. Syötä vastaanottajan numeroksi 82400. Näet saajana Nuorten mielenterveysseura - Yeesi ry:n ja voit viedä maksun loppuun.


Lämmin kiitos lahjoituksestasi!

Ota yhteyttä

Palvelemme sinua mielellämme lahjoituksiin liittyvissä asioissa lahjoittajapalvelussa, lahjoita@yeesi.fi.

Keräyslupa RA/2020/1012. Lupa on voimassa 1.10.2020 alkaen. Myöntänyt Poliisihallitus 25.8.2020. Kerätyillä varoilla edistetään nuorten mielenterveystyötä sekä kehitetään Nuorten mielenterveysseura - Yeesi ry:n mielenterveyttä edistävää toimintaa.