MoMent - Mobiilimentorointi

Mikä MoMent?

Yksi hankkeen toimintamalleista on mentoritoiminta. Lukuvuonna 2020-2021 pilotoidaan uutta matalan kynnyksen MoMent-toimintamallia, joka toteutetaan yhteistyössä SOS-lapsikylän Ylitse MentorApp:n kanssa. Mobiilimentorointi on sovelluspohjainen ja anonyymi tapa pohtia mentorin kanssa opinnoissa jaksamista ja hyvinvointia. MentorApp:n voit tutustua osoitteessa https://www.sos-lapsikyla.fi/ylitse-mentorapp/.

Keitä mentorit ovat?

Mentorit ovat Nuorten mielenterveysseura – Yeesi ry:n 20-29 -vuotiaita vapaaehtoisia. Mentorina toimimiseen käydään koulutus ja mentoreilla on tukenaan vertaisryhmä sekä hankkeen työntekijät. Toivomme mentoreiksi eri taustaisia, sukupuolisia ja monenlaisissa elämäntilanteissa olevia luotettavia tyyppejä. Mobiilimentorointi ei ole sidottu paikkaan tai aikaan, joten mentorit voivat olla missäpäin Suomea tahansa. 

Miten & missä?

MoMent-toimintaa pilotoidaan yhdessä hankkeen kahden yhteistyöoppilaitoksen kanssa, jotka ovat Vantaan ammattioppilaitos  sekä Kulosaaren yhteiskoulun lukio. Mentorisuhde voi olla kertaluontoinen tai mentoroitavan kanssa yhdessä sovitun mittainen. Yhdellä mentorilla voi olla useita mentoroitavia. Sekä mentori että mentoroitava käyttävät sovelluksessa nimimerkkejä.

MoMent-toiminnasta vastaa asiantuntija Mira Oikarinen.
mira(a)yeesi.fi
050 321 3667

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Uusi kasvo toimistolla: tässä on Yeesin Charlotta!

Blogi

Uusi kasvo toimistolla: tässä on Yeesin Charlotta!

Yeesissä aloitti viime viikolla uusi työntekijä Charlotta. Pyysimme häntä kertomaan hieman itsestään ja työnkuvastaan, sekä miten hän edistää omaa mielenterveyttään ja mikä eläin hän olisi, jos saisi valita!

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter InstagramDiscord
x