Uutiset

16.02.2022

Tarjolla tuntitöitä chat-päivystäjälle!

Nuorten mielenterveysseura Yeesi ry hakee chat-päivystäjää tuntityöntekijäksi verkkotyön hankkeeseen.

Tarjolla tuntitöitä chat-päivystäjälle!

Yeesi on mukana Sekasin yhteistyössä pitämällä auki ryhmä-chattia kaksi kertaa viikossa. Toiminta on suunnattu Sekasin-chattiin jonottaville nuorille tarjoten mielekästä tekemistä sekä tärkeän yhteisöllisyyden ja vertaistuen paikan, joka vähentää yksinäisyyttä. Kuten Yeesin kaikessa toiminnassa, niin myös ryhmä-chatissa edistämme mielenterveystaitoja voimavarakeskeisellä otteella.

Ryhmä-chatissa nuorten kanssa keskustelevat Yeesin vapaaehtoiset työntekijän ohjauksessa. Chat-päivystäjän ensisijainen tehtävä on moderoida keskustelua ja tukea vapaaehtoisia. Edellytämme chat-päivystäjältä hyviä sosiaalisia- ja yhteistyötaitoja, hyvää kirjallista ilmaisua, ripeyttä ja tarkkuutta. Mielenterveyteen ja nuorisotyöhön liittyvät opinnot katsotaan eduksi. 

Ryhmächat Yeesin vetämänä on auki tällä hetkellä kaksi kertaa viikossa arki-iltaisin klo 18-20. Töitä on tarjolla n. 5 tuntia viikossa ja ne sijoittuvat pääasiassa iltoihin. Työn tueksi on kuukausittainen työnohjaus sekä ryhmä-chatin tiimipalaverit. Tuntipalkka on 15€/h. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi sosiaali- ja kasvatusalan opiskelijalle. Yeesin toimisto on Helsingin Vallillassa, mutta työtä voi tehdä myös etänä.

Chat-päivystäjän tehtäviin kuuluu: 

  • Chatin päivystäminen, moderointi & vapaaehtoisten chattaajien tukeminen

  • Raportointi 

  • Vapaaehtoisten kouluttaminen ryhmä-chattiin yhdessä Yeesin verkkotyön asiantuntijan kanssa

  • Ryhmä-chatin suunnittelu, kehittäminen ja arviointi yhdessä verkkotyön asiantuntijan kanssa

Mikä ihme on Yeesi? 

Yeesi on nuorten perustama valtakunnallinen järjestö, joka tekee edistävää mielenterveystyötä nuorilta nuorille. Yeesissä toimii yli 400 upeaa vapaaehtoista, kahdeksan työntekijää ja useita yhteistyökumppaneita. Meille tärkeää on työhyvinvointi, tekemisen vapaus, mahdollisuus oppia uutta sekä vaikuttaa omaan työhön. Yeesi on kehittyvä ja joustava yhteisö.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV pdf-tiedostoina osoitteeseen info@yeesi.fi 1.3.2022 mennessä. Merkitse viestin otsikkoon “Työhakemus Chat-päivystäjäksi”. Työpaikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Heräsikö sinulla kysymyksiä? 

Lisätietoja tehtävästä antaa Yeesin toiminnanjohtaja Kalle ke 23.2. klo 10-11:30. Tavoitat Kalle sähköpostilla kalle@yeesi.fi ja puhelimitse 050 573 5380.

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Unelmoimalla edistät mielenterveyttäsi!

Blogi

Unelmoimalla edistät mielenterveyttäsi!

Kesäkuussa Yeesissä ollaan unelmoitu oikein urakalla! Unelmointi voi tukea arjessa selviytymistä, suunnata katsetta tulevaan ja auttaa asettamaan tavoitteita unelmiaan kohti. Yeesin Julianna keskusteli unelmoinnista, sen helppoudesta, vaikeudesta ja mahdollisuuksista yhdessä vapaaehtoisten kanssa Yeesi-chatissa kesäkuun alussa. Tässä blogipostauksessa pääsemme kurkkaamaan, mitä Yeesin vapaaehtoiset ajattelevat unelmoinnista!

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter InstagramDiscord
x