Uutiset

16.02.2022

Mitä kuuluu? -ohjaajakoulutus 16.3.2022 klo. 9-10 (ZOOM)

Mitä kuuluu? -materiaali on valmis aineisto, jonka avulla käsitellä mielenterveyteen ja jaksamiseen liittyviä teemoja nuorten ryhmien kanssa. Sinun ohjaajana ei tarvitse olla näiden teemojen asiantuntija, vaan tarkoituksena on yhdessä tutustua teemoihin ja keskustella niistä.

Mitä kuuluu? -ohjaajakoulutus 16.3.2022 klo. 9-10 (ZOOM)

Mitä kuuluu? -materiaali koostuu alustuksista, jotka ovat olemassa sekä valmiina videoina että diasetteinä sekä ohjeistuksista pienryhmäkeskusteluihin ja itsenäisiin tehtäviin. Se soveltuu käytettäväksi myös etäyhteyksin.

Teemoja ovat 

  • Mielenterveys- ja tunnetaidot 
  • Uupumus ja jaksaminen 
  • Sosiaaliset taidot ja yhteisöllisyys 
  • Puheeksi ottaminen ja avun hakeminen

Ohjaajakoulutuksessa kuulet tarkemmin materiaalista ja siitä, miten ottaa se käyttöön työssäsi. Ohjaajakoulutus on tiivis tunnin mittainen Zoom-koulutus ja se on avoin kaikille nuorten parissa työskenteleville. Aikaa on varattu myös yhteiseen keskusteluun ja kysymyksille. Voit tutustua materiaaliin jo etukäteen osoitteessa yeesi.fi/toiminta/jaksaa-jaksaa1488021657/mita-kuuluu-materiaali/ (linkki avautuu uuteen ikkunaan). 

Koulutus tallennetaan ja julkaistaan Youtubessa ilman keskustelu- ja kysymysosiota. 


Kenelle: Nuorten ryhmien kanssa toimiville ammattilaisille 

Mitä: Tiivis Zoom-koulutus Mitä kuuluu? -materiaalin käyttöönotosta 

Milloin: Ke 16.3.2022 klo. 9.00-10.00 

Missä: Zoom 

Ilmoittaudu koulutukseen linkistä (avautuu uuteen ikkunaan).

https://yeesi-ry-lv.creamailer.fi/survey/ishfkojw1racw 

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Unelmoimalla edistät mielenterveyttäsi!

Blogi

Unelmoimalla edistät mielenterveyttäsi!

Kesäkuussa Yeesissä ollaan unelmoitu oikein urakalla! Unelmointi voi tukea arjessa selviytymistä, suunnata katsetta tulevaan ja auttaa asettamaan tavoitteita unelmiaan kohti. Yeesin Julianna keskusteli unelmoinnista, sen helppoudesta, vaikeudesta ja mahdollisuuksista yhdessä vapaaehtoisten kanssa Yeesi-chatissa kesäkuun alussa. Tässä blogipostauksessa pääsemme kurkkaamaan, mitä Yeesin vapaaehtoiset ajattelevat unelmoinnista!

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter InstagramDiscord
x