Uutiset

10.12.2021

Yeesin syyskokous valitsi uuden hallituksen. Puheenjohtajaksi vuosille 2022-2023 Lauri Ikola!

Yeesin syyskokous valitsi uuden hallituksen. Puheenjohtajaksi vuosille 2022-2023 Lauri Ikola!

Yeesin jäsenistön syyskokouksessa 08.12.2021 valittiin uusia jäseniä Yeesin hallitukseen. Puheenjohtajaksi vuosille 2022-2023 valittiin nykyinen varapuheenjohtaja Lauri Ikola ja varapuheenjohtajaksi vuodelle 2022 Jenna-Riina Wahlstén. Laurilla ja Jenna-Riinalla on kokemusta Yeesistä niin vapaaehtoistöiden kuin hallitustyöskentelyn kautta, sekä visiota ja halua luotsata Yeesiä eteenpäin. 

Varsinaisiksi jäseniksi vuosille 2022-2023 valittiin Niko Nyholm, Jasna Mieskoski ja Veeti Mieskonen. Varajäseniksi valittiin Selja Salomaa ja Roope Lipsanen. Lisäksi hallituksessa jatkavat varsinaisina jäseninä Mohamed Yousuf ja Onni Westlund.Kokouksessa kuultiin hienoja puheenvuoroja hallitukseen hakeneilta siitä, mitä Yeesi heille merkitsee, miten yhdistyksen arvot näkyvät heidän omassa toiminnassa ja miten toimintaa voisi tulevina vuosina kehittää. Olemme erittäin ylpeitä Yeesin uudesta hallituksesta. Onnea vielä kertaalleen valituille kaikkien yeesiläisten puolesta!

Kokouksessa oli lämmin tunnelma ja lopussa myös haikeutta ilmassa, sillä tämä oli Yeesin pitkäaikaisen puheenjohtajan Senni Moilasen viimeinen syyskokous yhdistyksen puheenjohtajana. Senni on tehnyt huikean työn suurella sydämellä Yeesin eteen ja arvostamme sitä suuresti. Kiitos Senni! 

Lisäksi kokouksen alussa saimme kuulla feministisen ja antirasistinen kansalaisjärjestön FEM-R:n puheenjohtajan Ulkar Aghayevan erinomaisen puheenvuoron antirasismista ja mielenterveydestä teemalla "Masennusta, valkoisia rakenteita ja itsesyytöksiä".

Yeesin hallitus 2022
Puheenjohtaja: Lauri Ikola
Varapuheenjohtaja: Jenna-Riina Wahlstén
Varsinaiset jäsenet: Mohamed Yousuf, Onni Westlund, Jasna Mieskoski, Niko Nyholm ja Veeti Mieskonen
Varajäsenet: Selja Salomaa ja Roope Lipsanen

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Yeesin Oona jatkaa uusiin seikkailuihin

Blogi

Yeesin Oona jatkaa uusiin seikkailuihin

Olen ollut mukana Yeesissä kauan ja tämä yhteisö on antanut minulle niin paljon. Nyt on kuitenkin minun aikani jatkaa uusiin seikkailuihin ja kiittää kaikesta, mitä näihin vuosiin Yeesissä on mahtunut.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter InstagramDiscord
x