Uutiset

03.09.2021

Yeesi etsii uutta toiminnanjohtajaa!

Nykyisen toiminnanjohtajamme Sonjan siirtyessä uusiin tehtäviin etsimme tiimiimme visionääristä, toimeen tarttuvaa ja lempeää johtajaa. Toiminnanjohtajan tehtävässä toimit Yeesin työntekijöiden esihenkilönä, vastaat Yeesin taloudesta, hallinnosta ja johdat järjestön päivittäistä toimintaa. Työ pitää sisällään paljon yhteistyötä niin vapaaehtoisten kuin eri järjestöjen kanssa. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, joten se vaatii joustavuutta ja asioiden nopeaa oppimista. Tehtävässä pääset toteuttamaan unelmiasi ja omia ideoitasi yhdessä mahtavan tiimin kanssa.

Yeesi etsii uutta toiminnanjohtajaa!

Toiminnanjohtajana onnistut mikäli:

 • Osaat johtaa sekä toimintaa että ihmisiä.

 • Sinulla on kokemusta järjestön johtamisesta.

 • Uskallat visioida, ymmärrät kokonaisuuksia  ja osaat johtaa muutosprosesseja.

 • Sinulla on varainhankinnan osaamista.

 • Ymmärrät asioita lukujen takaa ja osaat avustusten hakemisen sekä raportoinnin salat.

 • Ymmärrät, mistä mielenterveyden edistämisessä on kyse. 

 • Sinulla on osaamista tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskysymyksissä.

 • Sinulla on hyvät vuorovaikutus- sekä yhteistyötaidot.

 • Osaat innostaa yhteistyökumppanit mukaan tekemään vaikuttavaa toimintaa.

 • Arvostat palautetta ja haluat kehittää sekä kehittyä.

 • Sinulla on rohkeutta heittäytyä uusiin tilanteisiin ja keksiä ratkaisuja haasteisiin.

 • Sinulla on ajantasaiset digitaidot.

 • Sinulla on halua viedä Yeesi uudelle tasolle.


Tehtävässä on eduksi, mikäli: 

 • Sinulla on kokemusta nuorten kanssa tehtävästä työstä.

 • Sinulla on vaikuttamisviestinnän osaamista. 

 • Sinulla on kokemusta vapaaehtoistyöstä.

 • Olet hankkinut koulutusta tai kokemusta sosiaali- ja terveysalalta.

 • Viestintä sujuu myös ruotsiksi ja/tai englanniksi.


Yeesin työntekijät toivovat sinun olevan:

Toivon myötätuntoista ja kannustavaa yhteisönrakentajaa, joka on aidosti  kiinnostunut nuorten mielenterveyden edistämisestä.“ Yeesin Noora

“Toivon helposti lähestyttävää ja innostavaa järjestötoiminnan asiantuntijaa, jolla on ihmislähtöinen työote.” Yeesin Mira

”Toivon reilua ja innostavaa tyyppiä, jolle järjestökenttä on tuttu ja nuorten asiat lähellä sydäntä.” Yeesin Erika


Mitä tarjoamme sinulle?

Mahdollisuuden olla mukana edistämässä nuorten mielenterveystaitojen vahvistumista! Työyhteisönä arvostamme tekemisen vapautta, mahdollisuutta oppia uutta sekä vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä huippukivat työkaverit, vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit. Meille ensisijaisen tärkeää on työntekijöiden työhyvinvointi, joten tarjoamme virkistystä, viikottaisia hyvinvointitunteja ja kouluttautumismahdollisuuksia työssä jaksamisen tueksi. 


Yeesin työntekijät kuvailevat Yeesiä työpaikkana:

“Yeesi on kannustava, joustava ja lämmin työpaikka, jossa jokainen saa olla oma itsensä.” Yeesin Noora 

“Yeesillä olo on aina tervetullut. Työ on ihmislähtöistä, joustavaa ja kehittävää. Yeesin työporukka on myös kannustava ja avoin, minkä koen erittäin tärkeäksi.” Yeesin Mira 

”Yeesissä jokaisen osaamiseen luotetaan, mutta kenenkään ei tarvitse olla superihminen. Tukea ja kannustusta on aina saatavilla.” Yeesin Erika


Mikä ihmeen Yeesi? 

Yeesi on nuorten perustama valtakunnallinen järjestö, joka tekee edistävää mielenterveystyötä nuorilta nuorille. Toimintamme ydintä on voimavaralähtöinen mielenterveystyö sekä mielenterveyden näkyväksi tekeminen ja edistäminen nuorten arjessa. Yeesin toiminnassa vaalimme tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja sen edistämistä koko yhteiskunnassa. Yeesissä toimii yli 400 upeaa vapaaehtoista, kahdeksan työntekijää ja useita yhteistyökumppaneita. Työskentelemme läheisen yhteistyökumppanimme Nyytin kanssa samoissa toimitiloissa Helsingin Vallilassa sekä joustavasti etänä.


Työehdot

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työ alkaa lokakuussa tai sopimuksen mukaan. Toiminnanjohtajan palkka on 3500-3900e/kk ja lopullinen palkan suuruus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Tehtävään valitun henkilön tulee toimittaa ajan tasalla oleva rikosrekisteriote. Velvoite perustuu lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).


Hakeminen

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV pdf-tiedostoina sekä linkki videoon (max 3 min), jossa kerrot itsestäsi johtajana esimerkkien kautta. Vastaa videolla ainakin seuraaviin kysymyksiin: 

1. Mitä arvostat itsessäsi esihenkilönä? 

2. Esimerkki tilanteesta, jossa olet kasvanut johtajana.

3. Miten rakennat ja ylläpidät hyvinvoivaa työyhteisöä?

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen sonja@yeesi.fi 15.9.2021 mennessä. Merkitse viestin otsikkoon “Yeesin toiminnanjohtajaksi”. 

Haastattelut pidetään viimeistään viikolla 38, mutta saatamme kutsua sopivia hakijoita haastatteluun jo aiemmin. Tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö löytyy. Ole siis pikaisesti yhteydessä mikäli tunnistit itsesi ilmoituksestamme!


Lisätietoja tehtävästä antavat: 

 • Yeesin hallituksen puheenjohtaja Senni Moilanen keskiviikkona 8.9. klo 9-11 ja tiistaina 14.9. klo 10-14. Tavoitat Sennin sähköpostilla puheenjohtaja@yeesi.fi ja puhelimitse 040 525 6571. 

 • Yeesin nykyinen toiminnanjohtaja Sonja perjantaina 10.9. klo 12-14 ja maanantaina 13.9. klo 10-12. Tavoitat Sonjan sähköpostilla sonja@yeesi.fi ja puhelimitse 050 573 5380. 


Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia ja vammaisia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Rekrytoinnissa sovelletaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää.

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Hae Yeesin hallitukseen!

Blogi

Hae Yeesin hallitukseen!

Nuorten mielenterveysseura - Yeesi ry:n hallitukseen haetaan täydennystä kaudeksi tammikuu 2022 - joulukuu 2023.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter InstagramDiscord
x