Uutiset

26.08.2021

Yeesin verkkotyö tarvitsee vahvistusta!

Nuorten mielenterveysseura Yeesi ry hakee verkkotyön koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen 1.10.2021-31.1.2022.

Yeesin verkkotyö tarvitsee vahvistusta!

Yeesin verkkotyön tavoitteena on tuoda edistävä mielenterveystyö 13-29-vuotiaiden nuorten luokse netissä ja sosiaalisen median alustoilla. Tarkoituksena on tarjota nuorille itselleen mahdollisuus päästä kehittämään mielenterveyttä tukevaa online-toimintaa. Verkkotyön koordinaattorin tehtävänä on toteuttaa ja kehittää Yeesin verkossa tapahtuvaa toimintaa yhdessä muiden työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa.

Etsimme tiimiimme innostavaa ja mukaansatempaava verkkonuorisotyön osaajaa. Edellytämme kokemusta erilaisilla verkkoalustoilla (esim. Discord) toimimisesta, erinomaisia viestintätaitoja, hyviä sosiaalisia- ja yhteistyötaitoja, kykyä toisten ihmisten sensitiiviseen kohtaamiseen, vastuullista työotetta ja valmiutta tarttua erilaisiin tehtäviin. Nuorisotyöhön liittyvät opinnot ja kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme myös vapaa-ajalla tai harrastuksissa kerrytettyä kokemusta. 

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Kuukausipalkka tehtävässä on 2604,94 euroa. Viikkotuntimäärä on 37,5 tuntia, joista yksi on hyvinvointitunti, jonka voi käyttää oman hyvinvointinsa edistämiseen. Työntekopaikka on Yeesin toimisto Helsingin Vallilassa. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja vammaisia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Valinnassa voidaan toteuttaa positiivista erityiskohtelua.

Verkkotyön koordinaattorin tehtävään kuuluu: 

  • Discord toiminnan koordinointi, Discord toiminnan kehittäminen yhdessä vapaaehtoistoiminnan asiantuntijan kanssa, Discord tapahtumien järjestäminen sekä Discord keskustelujen moderointi.

  • Chat päivystysten koordinointi, moderointi sekä vapaaehtoisten chattaajien tukeminen.

  • Verkkotyöhön liittyvä viestintä ja verkkovapaaehtoisuuden markkinointi.

  • Verkkotyön raportointi ja arviointi sekä niiden kehittäminen.

  • Verkkotyöhön liittyvät kampanjat ja tapahtumat.

  • Yhteistyö Yeesin verkkotyön yhteistyökumppaneiden kanssa. 

  • Harjoittelijoiden ohjaaminen yhdessä muiden työntekijöiden kanssa.

Mikä ihme on Yeesi? 

Yeesi on nuorten perustama valtakunnallinen järjestö, joka tekee edistävää mielenterveystyötä nuorilta nuorille. Yeesissä toimii yli 400 upeaa vapaaehtoista, kahdeksan työntekijää ja useita yhteistyökumppaneita. Meille tärkeää on työhyvinvointi, tekemisen vapaus, mahdollisuus oppia uutta sekä vaikuttaa omaan työhön. Yeesi on kehittyvä ja joustava yhteisö.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV pdf-tiedostoina osoitteeseen info@yeesi.fi 5.9.2021 mennessä. Merkitse viestin otsikkoon “Avoin työpaikka”. Lisätietoja tehtävästä antaa Yeesin toiminnanjohtaja Sonja maanantaina 30.8. klo 14-16 ja torstaina 2.9. klo 10-12. Tavoitat Sonjan sähköpostilla sonja@yeesi.fi ja puhelimitse 050 573 5380. Tehtävään valitun henkilön tulee toimittaa ajan tasalla oleva rikosrekisteriote. Velvoite perustuu lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Hae Yeesin hallitukseen!

Blogi

Hae Yeesin hallitukseen!

Nuorten mielenterveysseura - Yeesi ry:n hallitukseen haetaan täydennystä kaudeksi tammikuu 2022 - joulukuu 2023.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter InstagramDiscord
x