Uutiset

28.06.2021

Hae mukaan Nuori yeesiläinen vaikuttaja -kurssille!

Haluatko oppia vaikuttavia taitoja, kuten kirjoittamista tai videoiden tekemistä? Nuori yeesiläinen vaikuttaja -kurssilla nuoret osaajat kouluttavat oman ja muiden nuorten mielenterveyden edistämisestä kiinnostuneita nuoria tekemään oman näköistä vaikuttamistoimintaa.

Hae mukaan Nuori yeesiläinen vaikuttaja -kurssille!

Kurssin tavoitteena on antaa työkaluja omannäköisen vaikuttamistoiminnan toteuttamiseen sekä vahvistaa luottamusta omiin vaikutusmahdollisuuksiin. Kurssi on osallistujalle maksuton, eikä vaadi ennakkotietoja. 

Haku kurssille alkaa 28.6. ja päättyy 15.8. 

Kurssikertoja on yhteensä kuusi (6), jotka sijoittuvat arki-iltoihin 15.9.-8.12.2021 välisenä aikana. Osallistujan on sitouduttava osallistumaan jokaiselle kurssikerralle. Kurssiin sisältyy myös kurssitehtäviä, joita tehdään sekä yksin että ryhmässä kurssikertojen välissä. Kurssi toteutetaan etätoteutuksena. 

Hae mukaan kurssille tästä linkistä: https://bit.ly/NYVilmo

Kun olet täyttänyt lomakkeen, tee max. 1 min pituinen video tai äänite tai max. 2 sivun mittainen kirje, jossa kerrot mihin asiaan haluaisit vaikuttaa yhteiskunnassa ja lähetä se 15.8. mennessä osoitteeseen sonja@yeesi.fi (kirjoita otsikkoon "N-Y-V kurssi"). 

Lisätietoja kurssista antaa Yeesin Sonja 13.8. klo 11-15 puh. 050 573 5380. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille viimeistään 20.8.

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Hae Yeesin hallitukseen!

Blogi

Hae Yeesin hallitukseen!

Nuorten mielenterveysseura - Yeesi ry:n hallitukseen haetaan täydennystä kaudeksi tammikuu 2022 - joulukuu 2023.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter InstagramDiscord
x