Uutiset

14.06.2021

Kuntavaaliehdokas, ota aikaa palautumiselle!

Vaalien aikana muistutimme nuoria ehdokkaita huolehtimaan omasta jaksamisesta vaalityön aikana ja kannustimme nostamaan mielenterveysaiheita esiin vaalikampanjoissa. Nyt kun kuntavaalit on käyty, on tärkeää ottaa aikaa palautumiselle!

Kuntavaaliehdokas, ota aikaa palautumiselle!
Vaalityö on varmasti vienyt tärkeää lepoaikaa monelta ja sen tieltä on joutunut siirtämään muita asioita syrjään. Tulosten jännittäminen ja koko vaalikevät on voinut olla stressaavaa ja nyt se stressi purkautuu.


Kaikenlaiset tunteet on sallittuja: saa tuntea iloa saaduista äänistä ja surua jos oma tulos jäi harmittamaan. Tärkeää on antaa itsensä palautua ja käsitellä tunteita. Ennen kaikkea nyt saa ja kuuluu levätä. "Vaalikevät koronan keskellä on ollut raskas ja ihan jokainen ansaitsee nyt aikaa palautua, tuloksesta riippumatta", muistuttaa Yeesin varauheenjohtaja Lauri Ikola. 


Haluamme osoittaa erityisen kiitoksen jokaiselle nuorelle ehdokkaalle, jotka uskalsitte laittaa itsenne likoon. Vaatii oman ponnistuksensa laittaa itsensä julkisesti esille vaikuttaakseen yhteisiin asioihin. Vaaleja ja mahdollisuuksia tulee vielä lisää, eikä mikään työ ole varmasti mennyt hukkaan. Jokainen yhteiskunnallinen avaus on arvokas, yhteiskunta ei pärjää ilman dialogia. Ootte demokratian sankareita!


 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Hae Yeesin hallitukseen!

Blogi

Hae Yeesin hallitukseen!

Nuorten mielenterveysseura - Yeesi ry:n hallitukseen haetaan täydennystä kaudeksi tammikuu 2022 - joulukuu 2023.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter InstagramDiscord
x