Uutiset

17.02.2020

Yeesissä on Paikka auki!

Miten ois duuni huipputiimissä!? Nuorten mielenterveysseura Yeesissä on Paikka auki. Haemme Sosiaali- ja terveysministeriön (STM) Paikka auki -avustusohjelmalla rahoitettua toimistoassistenttia vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Yeesissä on Paikka auki!

12.02.2020

Yeesissä on Paikka auki!

Miten ois duuni huipputiimissä!? Nuorten mielenterveysseura Yeesissä on Paikka auki. Haemme Sosiaali- ja terveysministeriön (STM) Paikka auki -avustusohjelmalla rahoitettua toimistoassistenttia vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Mitä pääset tekemään?

Toimistoassarina olet korvaamaton apu ja tuki toimiston arjen pyörittämisessä! Pääset tekemään monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä, jossa saat kehittyä oppijana ja useiden projektien jonglööraajana! Etsimme tiimiimme huolellista, itseohjautuvaa ja toiset huomioivaa työkaveria. Tehtävässä pääset työskentelemään tiiviisti yhdessä toiminnanjohtajan ja mahtavan tiimin kanssa. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Kuukausipalkka tehtävässä on 2200 euroa. Viikkotuntimäärä on 38 tuntia, joista yksi on hyvinvointitunti, jonka voi käyttää oman hyvinvointinsa edistämiseen. 

Toimistoassarin töihin kuuluu: 

 • hallinnollisia tehtäviä 

 • taloushallinnon avustavia tehtäviä 

 • it-asioissa tukemista

 • yleisiä toimistotehtäviä 

 • vapaaehtoistoiminnan ja viestinnän avustavia tehtäviä

 • tapahtumissa avustamista

Rahoittajan kriteerit palkkaukseen: 

 • Työllistettävän nuoren tulee työsuhteen alkaessa olla alle 30-vuotias.

 • Palkattavan nuoren tulee olla työelämän ulkopuolella eikä hän voi olla päätoiminen opiskelija.

 • Nuorella voi olla vain vähän tai ei vielä lainkaan työkokemusta.

 • Ohjelman painotus on vaikeasti työllistyvissä nuorissa.

 • Ohjelmaan tulee palkata henkilöitä, jotka eivät ole työllistyneet aiemmin Paikka auki -avustusohjelman kautta.

Lue lisää Paikka auki -ohjelmasta täältä: https://www.paikka-auki.fi/ 

Mikä ihme on Yeesi? 

Yeesi on nuorten perustama valtakunnallinen järjestö. Teemme voimavaralähtöistä mielenterveystyötä nuorilta nuorille. Meillä on 334 vapaaehtoista ympäri Suomea. Yeesissä työskentelee seitsemän työntekijää, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään.

Hakeminen

Kuulostaako siltä, että homma on just eikä melkein sulle luotu? Ota homma haltuun ja laita hakemusta tulemaan 19.2.2020 mennessä! Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV .pdf-tiedostona osoitteeseen sonja@yeesi.fi. Merkitse viestin otsikkoon “Paikka auki”.

Heräsikö sinulla kysymyksiä tehtävistä? 

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtajamme Sonja 17.2. ja 19.2.2020 klo 10-12. Tavoitat Sonjan sähköpostilla sonja@yeesi.fi ja puhelimitse 050 573 5380. 

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehotisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Pysähtyessäkin voi päästä eteenpäin

Blogi

Pysähtyessäkin voi päästä eteenpäin

Viimeiset pari viikkoa ovat vetäneet maton jalkojeni alta. Sen maton, jonka päällä olen seisonut ja haalinut kaiken sen, jonka alle olen arkeni ja itseni haudannut.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter Instagram
x