Uutiset

09.03.2021

Mielellään töissä!

Yeesi on tänä vuonna mukana kumppanina Ilmarisen Mielellään töissä! -projektissa.

Mielellään töissä!

Yeesi täyttää tänä vuonna 10 vuotta ja Suomen vanhin työeläkeyhtiö Ilmarinen taas 60. Juhlavuosien lisäksi meitä yhdistää Mielellään töissä! -projekti. Ilmarisen juhlavuoden teemana on nuorten tukeminen työelämään kiinnittymisessä ja sitä kautta työurien pidentäminen alkupäästä. Olemme Ilmarisen projektissa kumppanina yhdessä Nuorten Akatemian ja MIELI Suomen Mielenterveys ry:n kanssa. 

Juhlavuoden aikana kaikki Ilmarisen työntekijät voivat osallistua työajallaan päiväksi vapaaehtoistyöhön. Toivotamme heidät lämmöllä tervetulleeksi tekemään vapaaehtoistyötä nuorten mielenterveyden edistämiseksi myös meille Yeesiin! 

Lue Ilmarisen oma tiedote täältä

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Uusi kasvo toimistolla: Iida aloitti yliopistoharjoittelun

Blogi

Uusi kasvo toimistolla: Iida aloitti yliopistoharjoittelun

Iida aloitti yliopistoharjoittelun tiistaina ja on mukana toiminnassa kesäkuun loppuun asti.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter InstagramDiscord
x