Uutiset

17.08.2020

Tule meille verkkotyön koordinaattoriksi!

Tule meille verkkotyön koordinaattoriksi!

Nuorten mielenterveysseura Yeesi ry hakee verkkotyön koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2020-31.3.2021. Yeesin verkkotyön tavoitteena on tuoda edistävä mielenterveystyö 13-29-vuotiaiden nuorten luokse netissä ja sosiaalisen median alustoilla. Tarkoituksena on tarjota nuorille itselleen mahdollisuus päästä kehittämään mielenterveyttä tukevaa online-toimintaa. Verkkotyön koordinaattorin tehtävänä on toteuttaa ja kehittää Yeesin verkossa tapahtuvaa toimintaa yhdessä muiden työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa.

Etsimme tiimiimme itseohjautuvaa ja toiset huomioivaa työkaveria. Edellytämme verkkotyön koordinaattorilta kokemusta vastaavista tehtävistä, hyviä sosiaalisia- ja yhteistyötaitoja, vastuullista työotetta ja valmiutta tarttua erilaisiin tehtäviin. Mielenterveyteen ja/tai nuorisotyöhön liittyvät opinnot, saavutettavuus-osaaminen sekä kokemus erilaisilla verkkoalustoilla (esim. Discord) toimimisesta katsotaan eduksi. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Kuukausipalkka tehtävässä on 2566,44 euroa. Viikkotuntimäärä on 37,5 tuntia, joista yksi on hyvinvointitunti, jonka voi käyttää oman hyvinvointinsa edistämiseen. Työntekopaikka on Yeesin toimisto Helsingin Vallilassa.

Verkkotyön koordinaattorin tehtävään kuuluu: 

  • Chat päivystys, moderointi ja vapaaehtoisten chattaajien tukeminen.

  • Verkkotyön suunnittelu, kehittäminen, raportointi ja arviointi. 

  • Verkkotyöhön liittyvä viestintä ja verkkovapaaehtoistoiminnan markkinointi.

  • Verkkotyöhön liittyvät kampanjat ja tapahtumat.

  • Vapaaehtoisten kouluttaminen.

  • Yritysyhteistyö.

  • Verkkovapaaehtoistoiminnan koordinointi yhdessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin kanssa.

  • Verkkotyössä harjoittelussa olevien ohjaaminen yhdessä muiden työntekijöiden kanssa.

  • Tuntityöntekijöiden kouluttaminen ja tukeminen.

Mikä ihme on Yeesi? 

Yeesi on nuorten perustama valtakunnallinen järjestö, joka tekee edistävää mielenterveystyötä nuorilta nuorille. Yeesissä toimii yli 300 upeaa vapaaehtoista, kahdeksan työntekijää ja useita yhteistyökumppaneita. Meille tärkeää on työhyvinvointi, tekemisen vapaus, mahdollisuus oppia uutta sekä vaikuttaa omaan työhön. Yeesi on kehittyvä ja joustava yhteisö.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV pdf-tiedostoina osoitteeseen sonja@yeesi.fi 23.8.2020 mennessä. Merkitse viestin otsikkoon “Avoin työpaikka”. Lisätietoja tehtävästä antaa Yeesin toiminnanjohtaja Sonja torstaina 20.8. klo 11-13 ja perjantaina 21.8. klo 14-16. Tavoitat Sonjan sähköpostilla sonja@yeesi.fi ja puhelimitse 050 573 5380.

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Uusi kasvo toimistolla: Mira aloitti yliopistoharjoittelun

Blogi

Uusi kasvo toimistolla: Mira aloitti yliopistoharjoittelun

Mira aloitti harjoittelun Jaksaa, jaksaa? -hankkeessa keskiviikkona ja on mukana menossa joulukuun puoleen väliin saakka.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter Instagram
x