Uutiset

09.07.2020

Tervetuloa Yeesin Krista!

Tervetuloa Yeesin Krista!

Huikeiden hakijoiden joukosta olemme valinneet Sekasin olkkaria täydentämään Krista Kokkosen. Krista on koulutukseltaan yhteisöpedagogi ja on työskennellyt viime vuodet Nuorten Exitillä. Syksyllä hän aloittaa nuorisotyön ja nuorisotutkimuksen opinnot, joiden ohessa hän työskentelee Yeesillä Sekasin olkkarissa. Olemme erittäin iloisia, että saamme Kristan täydentämään Yeesin toimiston jengiä!  

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Uusi kasvo toimistolla: Mira aloitti yliopistoharjoittelun

Blogi

Uusi kasvo toimistolla: Mira aloitti yliopistoharjoittelun

Mira aloitti harjoittelun Jaksaa, jaksaa? -hankkeessa keskiviikkona ja on mukana menossa joulukuun puoleen väliin saakka.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter Instagram
x