Uutiset

22.06.2020

Tuntitöitä chat-päivystäjälle

Nuorten mielenterveysseura Yeesi ry hakee täydennystä verkkotyön tiimiin.

Tuntitöitä chat-päivystäjälle

Avoinna on chat-päivystäjän paikka Sekasin-olkkariin, joka on on ryhmächat, jonka tarkoitus on tehdä jonottamisesta Sekasin-yksilöchattiin mielekkäämpää ja mahdollistaa vertaistuki jonottavien nuorten kesken. Sekasin-yksilöchat on 12-29-vuotiaille tarkoitettu keskustelupalvelu, joka tukee mielen hyvinvointia ja mielenterveyden ongelmista selviämistä.

Sekasin-olkkarissa nuorten kanssa keskustelevat Yeesin vapaaehtoiset työntekijän ohjauksessa. Chat-päivystäjän ensisijainen tehtävä on moderoida keskustelua ja tukea vapaaehtoisia. Edellytämme chat-päivystäjältä hyviä sosiaalisia- ja yhteistyötaitoja, hyvää kirjallista ilmaisua, ripeyttä ja tarkkuutta. Mielenterveyteen ja nuorisotyöhön liittyvät opinnot katsotaan eduksi. 

Ryhmächat on auki arki- iltaisin ja viikonloppuisin, pahimpien jonotuspiikkien aikana, 2-4 tuntia kerrallaan. Chat-päivystäjän tehtävä on määräaikainen elokuusta 2020 maaliskuun 2021 loppuun. Töitä on 10 tuntia viikossa ja ne sijoittuvat pääasiassa iltoihin ja viikonloppuihin. Tuntipalkka on 15 euroa / tunti. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Tehtävää ei voi tehdä etätyönä, vaan se edellyttää läsnäoloa Yeesin toimistolla Helsingissä.

Chat-päivystäjän töihin kuuluu: 

  • chat päivystäminen

  • chat moderointi

  • vapaaehtoisten chattaajien tukeminen

  • raportointi 

  • verkkotyön kouluttaminen yhdessä verkkotyön koordinaattorin kanssa

  • verkkotyön suunnittelu, kehittäminen ja arviointi yhdessä verkkotyön koordinaattorin kanssa

Mikä ihme on Yeesi? 

Yeesi on nuorten perustama valtakunnallinen järjestö, joka tekee voimavaralähtöistä mielenterveystyötä nuorilta nuorille. Yeesissä toimii yli 300 vapaaehtoista ja seitsemän työntekijää.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV pdf-tiedostoina osoitteeseen sonja@yeesi.fi 28.6.2020 mennessä. Merkitse viestin otsikkoon “Avoin työpaikka”.

Heräsikö sinulla kysymyksiä? 

Lisätietoja tehtävästä antaa Yeesin toiminnanjohtaja Sonja keskiviikkona 24.6. klo 10-12 ja torstaina 25.6. klo 15-17. Tavoitat Sonjan sähköpostilla sonja@yeesi.fi ja puhelimitse 050 573 5380.

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Uusi kasvo toimistolla: Mira aloitti yliopistoharjoittelun

Blogi

Uusi kasvo toimistolla: Mira aloitti yliopistoharjoittelun

Mira aloitti harjoittelun Jaksaa, jaksaa? -hankkeessa keskiviikkona ja on mukana menossa joulukuun puoleen väliin saakka.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter Instagram
x