Uutiset

25.07.2019

Nyt se on julkista - tervetuloa taloon Yeesin Sonja!

Nyt se on julkista - tervetuloa taloon Yeesin Sonja!

Yeesin Heikki siirtyi uusiin tehtäviin Suomen Lukiolaisten liiton pääsihteeriksi, joten Yeesiin tarvittiin toimeen tarttuvaa, visiointikykyistä ja lempeää toiminnanjohtajaa. Ja sellaisen myös löysimme!

Yeesin hallitus valitsi 26.6.2019  Sonja Raunion Yeesin uudeksi toiminnanjohtajaksi. Sonja siirtyy tehtävään Tunne rintasi ry:stä, jossa hän on työskennellyt toiminnanjohtajana. Sonja on akateemiselta koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, ammattikoulutukseltaan valokuvaaja ja on työskennellyt niin järjestöissä, yliopistossa kuin yrityksissä. Sonja on myös muun muassa sosiaali- ja terveysministeriön yhteydessä toimivan sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustusasioiden neuvottelukunnan jäsen. 

Kysyimme Sonjalta muutamia kysymyksiä, joissa hän pääsi kertomaan itsestään:

Kuka olet ja mitä tulet tekemään Yeesissä?

Olen Sonja ja tulen toiminnanjohtajaksi Yeesiin tehtävää aiemmin hoitaneen Heikin tilalle. Siirryn tehtävään Tunne rintasi ry:n toiminnanjohtajan eli ”tissipomon” paikalta. 

Miksi hait meille töihin?

Yeesissä vaikutti olevan hyvä meno ja ennakkoluuloton, eteenpäin katsova meininki. Ne ovat mielestäni hyviä ominaisuuksia työyhteisölle. Minulle on tärkeää, että nuorten ääni pääsee kuuluviin yhteiskunnan eri osa-alueilla ja sen eteen voin tehdä Yeesissä töitä. 

Mitä odotat uudelta työltä?

Paljon uuden oppimista sekä mukavaa työyhteisöä, jossa pääsee toteuttamaan asioita. On myös kiva päästä tutustumaan nuorisojärjestöjen ja mielenterveysjärjestöjen toimintaan laajemmin.

Mitä tuot mukanasi Yeesiin?

Kokemusta, näkemystä, avoimen mielen ja kuuntelevat korvat.

Jos olisit eläin, mikä eläin olisit ja miksi?

Merilokki, koska pidän merestä, ulkosaariston karusta luonnosta ja vuodenajoista. 

Mikä on sun lempikarkki?

Tykkään tosi paljon kaikenlaisista vegaanisista karkeista ja suklaasta, mutta ehkä kaikkein eniten tykkään Fazerin Vihreistä kuulista. 

Mitä terveisiä haluat lähettää yeesiläisille?

Odotan innolla, että pääsen tutustumaan teihin ja oppimaan teiltä!

Kiitämme kaikkia hakuprosessiin osallistuneita hakijoita ja oli ilo huomata, kuinka moni oli valmis antamaan osaamisensa ja kokemuksensa Yeesin käyttöön. Sonjan osaaminen, kokemus ja näkemys vakuuttivat kuitenkin vahviten niin työntekijät kuin hallituslaiset.

Tervetuloa yeesiläiseksi Yeesin Sonja!

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehotisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Pysähtyessäkin voi päästä eteenpäin

Blogi

Pysähtyessäkin voi päästä eteenpäin

Viimeiset pari viikkoa ovat vetäneet maton jalkojeni alta. Sen maton, jonka päällä olen seisonut ja haalinut kaiken sen, jonka alle olen arkeni ja itseni haudannut.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter Instagram
x