Blogi

07.10.2021

Uusi kasvo toimistolla: tässä on Yeesin Julianna!

Yeesin verkkotyön parissa on aloittanut kuun alusta uusi työntekijä: Yeesin Julianna! Hän kertoo seuraavaksi hieman itsestään.

Uusi kasvo toimistolla: tässä on Yeesin Julianna!

Heippa kaikille!

Täällä kirjoittelee Julianna, Yeesin upouusi verkkotyön asiantuntija! Yeesi innostaa ja tuntuu omalta tavalta katsastella maailmaa ja ihmetellä. Pidän erityisen paljon siitä perusajatuksesta, että meillä kaikilla on mielenterveys ja siitä tulee pitää huolta ja kohdella itseään armollisemmin. Se on myös kiinnostava opettelumatka omaan itseen, - millainen olisin, jos olisin itselleni lempeämpi? Mielenterveys on aina meidän mukana ja se onkin semmonen matkakumppani, mitä kannattaa huomioida ihan kaikessa.

Oon 27-vuotias ja asustelen Turussa mun puolison ja kahden rescuekissan että yhden kuuron rescue mummelikoiruuden kanssa. Taustaltani olen nuorisotyöntekijä ja olenkin kouluttanut monta vuotta nuorisotyönkentällä erityisesti yhdenvertaisuuteen ja siitä vielä erikseen vammaisuuteen liittyvistä aiheista. Oon tehnyt kansainvälistä ihmisoikeustyötä asuessani Sloveniassa ja työskennellessäni Ljubljanan Pride-liikkeessä, joten kaikki Balkan pöhinät saa mun sydämen sykkimään ja kaipuu sinne on kova!

Verkkotyö sen sijaan on mulle ihan uutta ja innostavaa, ja ootan että mitä luovuuksia keksin sen suuntaan!

Puhun muuten sujuvasti myös englantia ja ruotsia, joten myös niillä kielellä kommunikointi on mulle mielekästä, niin tässä uudessa työssä kuin muutenkin.

Vapaa-aikanani harrastelen maailman aktiivista ihmettelyä, kanteleen soittamista, syksystä lumoutumista ja intohimoista vegaanista kotiruoka kokkailua. Jos olisin eläin, niin olisin ehdottomasti karhu. Karhut on mun voimaeläimiä ja usein, kun näen karhun edes luontodokumentissa niin herkistyn valtavasti.

Mukana nähdä Yeesi ja yeesiläiset, törmäillään livenä ja linjoilla!

Ilolla,

Julianna

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Hae Yeesin hallitukseen!

Blogi

Hae Yeesin hallitukseen!

Nuorten mielenterveysseura - Yeesi ry:n hallitukseen haetaan täydennystä kaudeksi tammikuu 2022 - joulukuu 2023.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter InstagramDiscord
x