Blogi

04.10.2021

Kalle Laanterä on Yeesin uusi toiminnanjohtaja!

Lokakuun lopulla Yeesissä aloittaa uusi toiminnanjohtaja. Pyysimme häntä esittäytymään kaikille yeesiläisille ja Yeesin ystäville jo näin etukäteen.

Kalle Laanterä on Yeesin uusi toiminnanjohtaja!

Hei kaikki,

Olen Kalle ja aloitan Yeesin uutena toiminnanjohtajana lokakuun lopussa. Olen tästä enemmän kuin innoissani, sillä Yeesin tarkoitus puhuttelee minua syvästi ja Yeesimäinen tapa toimia sekä organisaation kulttuuri tuntuu jo tässä vaiheessa todella hyvältä. Uusi työ luonnollisesti myös jännittää, sillä kuunnellessani tehtävän vaatimuksia sekä rekrytiimin perusteluja sille, että juuri minä olisin oikea henkilö tehtävään, kämmenet hikosivat ja oma epävarmuus nousi hieman pintaan. Samalla kuitenkin minulla on vahva luotto siihen, että olen oikein sopiva henkilö tehtävään ja luotsaamaan yhdessä Yeesiä eteenpäin. Aloitan tehtävässä nöyränä ja haluan aloittaa oppimalla tuntemaan Yeesin yhteisöön kuuluvia ihmisiä sekä toiminnan kaikkia eri puolia.  

Viimeiset lähes kymmenen vuotta olen työskennellyt Loisto Setlementti ry:ssä aluksi projektityöntekijänä ja vuodesta 2014 alkaen yksikön johtajana Poikien Talolla. Tämä aika on opettanut ja antanut minulle paljon. Uskon osaamiseni ja ymmärrykseni sosiaalisesta nuorisotyöstä, järjestötyön johtamisesta, rahoituksista, inhimillisestä esihenkilötyöstä sekä verkostojen rakentamisesta antavan hyvä pohjan työskentelyyn Yeesillä.

Oman nuoruuteni kasvoin erilaisten vaihtoehtokulttuurien piirissä, jossa ihmis- ja eläinoikeudet, sosiaalinen oikeudenmukaisuus sekä yhteisöllisyys ovat olleet vahvasti läsnä. Koenkin erittäin tärkeäksi, että Yeesissä edistämään osaltani tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä nuorten hyvinvointia tekemällä työtä nuorten mielenterveystaitojen vahvistamiseksi.

Työn ulkopuolella olen erittäin onnekas ja etuoikeutettu, että saan elää rakkaiden läheisten kanssa. Kolmen lapsen vanhempana arjessa riittää tekemistä myös työn ulkopuolella, varsinkin kun keväällä tuore perheenjäsenemme Hillevi-koira saapui suuren egonsa ja energiansa kanssa rikastuttamaan elämää. Olen aamuihminen ja arvostan mahdollisuutta juoda rauhassa aamukahvini samalla päivän lehteä lukien. Tämän takia kelloni soi usein ennen kuutta. Virtaa minulle antaa elämän pienemmät ja suuremmat seikkailut ja nautin liikkeellä olemisesta. Suuri intohimoni on pyöräily, joka toimii minulle keinona vahvistaa mielen hyvinvointia.

Toivottavasti tapaamme Yeesin tulevissa 10-vuotisjuhlissa tai muissa merkeissä lähiaikoina.

Iloa kaikkien syksyyn,

Kalle 

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Syntymäpäiväpuhe 10-vuotiaalle Yeesille

Blogi

Syntymäpäiväpuhe 10-vuotiaalle Yeesille

Yeesi juhli 10-vuotissyntymäpäiviään 8.10. järjestetyssä tapahtumassa. Yeesin pitkäaikainen puheenjohtaja Senni Moilanen piti tilaisuudessa puheen, jossa pohti mikä tekee Yeesistä Yeesin ja millaisia asioita toivoo kymmenvuotiaalle.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter InstagramDiscord
x