Blogi

20.09.2021

Kalevala X Yeesi

Yeesi tekee tänä syksynä yhteistyötä Kalevala Korun kanssa ja etsii rahoitettavia projekteja, jotka edistävät konkreettisesti nuorten mielenterveyttä.

Kalevala X Yeesi

Projektin tulee täyttää seuraavat kriteerit:

  • Projektin tulee olla mielenterveyttä edistävä (ei esim. kriisiavun tai vertaistukiryhmän järjestämistä)
  • Projektin kohteena pitää olla 13-29 -vuotiaat nuoret Suomessa
  • Projektin toteuttajan pitää olla 18-29 -vuotias
  • Projektin pitää olla toteutettavissa/alkaa vko 42-46
  • Projektin kohderyhmän tulee olla avoin 13-29 -vuotiaille, niin että kaikilla on mahdollisuus halutessaan osallistua siihen (ei esim. kaveriporukan suljettu tapahtuma). Projektin tulee noudattaa syrjimättömyyden periaatetta.
  • Ehdotuksen tekijän tulee olla valmis kuvaamaan materiaalia (still- ja videokuvaa kännykällä) projektin toteutuksesta jaettavaksi Kalevalan ja Yeesin kanavissa loppusyksystä.

Ehdota hanketta osoitteessa: https://www.kalevala.fi/yeesaamaan Valittujen hankkeiden ehdottajiin otetaan yhteyttä viikolla 41. 

Kaikkien ehdotuksien lähettäjien kesken Kalevala Koru arpoo myös 10 kpl Amuletti-uutuuskoruja.

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Syntymäpäiväpuhe 10-vuotiaalle Yeesille

Blogi

Syntymäpäiväpuhe 10-vuotiaalle Yeesille

Yeesi juhli 10-vuotissyntymäpäiviään 8.10. järjestetyssä tapahtumassa. Yeesin pitkäaikainen puheenjohtaja Senni Moilanen piti tilaisuudessa puheen, jossa pohti mikä tekee Yeesistä Yeesin ja millaisia asioita toivoo kymmenvuotiaalle.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter InstagramDiscord
x