Blogi

04.12.2020

Yeesi on nykyään myös Discordissa

Tiedämme, että moni nuori viettää aikaa Discordin maailmassa ja näin ollen näemme, että on myös Yeesin aika siirtää toimintaansa sinne.

Yeesi on nykyään myös Discordissa

Yeesin siirtymistä Discordiin suunniteltiin ja työstettiin syksyn ajan. Toive muodostaa nuorten näköinen alusta, jossa he voivat antaa ja saada vertaistukea toisilta nuorilta mielenterveyden edistämiseen liittyen, oli perimmäinen syy Discordin haltuun ottamiselle. 

Yeesi on valtakunnallinen toimija ja erityisesti näin globaalin pandemian aikana haluamme taata jokaiselle nuorelle ympäri Suomen mahdollisuuden tulla kanssamme keskustelemaan mielen hyvinvoinnin ylläpitämisestä. Lisäksi tarkoituksemme on taata entistä kattavammin kaikille nuorille paikkakunnastaan riippumatta mahdollisuuden toimia Yeesin vapaaehtoisena juuri itselleen parhaiten soveltuvalla tavalla - niin kertaluonteisesti kuin pidempiaikaisesti. Meille on tärkeää, että Yeesin toiminta on nuorten näköistä, nuorilta nuorille -periaatteeseen nojautuvaa. Koska emme voi tällä hetkellä kokoontua fyysisesti yhteen eri maakunnista, haluamme Discordin olevan paremmin tavoitettava alustava nuorten yhteen kokoamiselle.

Joulukuun ensimmäisen kalenteripäivän kunniaksi, päätimme julkaista tiedon siirtymisestämme niin vapaaehtoisillemme kuin muille edistävästä mielenterveystyöstä kiinnostuneille. Alustamme koostuu tällä hetkellä yleisestä keskustelukanavasta, joka on auki kaikille. Siellä voi matalalla kynnyksellä keskustella kanssamme Yeesin toiminnasta edistävän ja voimavaralähtöisen mielenterveystyön parissa. Muut kanavat ovat avoimia vain niille, jotka ovat ilmoittautuneet vapaaehtoisiksi yeesiläisiksi. Alustallemme on lähitulevaisuudessa tulossa myös tapahtumia ja voimavaralähtöisiä chat-keskusteluhetkiä. 

Discordin käyttö tulee täydentämään toimintaamme Facebookin ja Instagramin rinnalla. Tiedämme, että moni nuori viettää aikaa Discordin maailmassa ja näin ollen näemme, että on myös Yeesin aika siirtää toimintaansa sinne.

Tervetuloa mukaan!


Aino Rytkönen, Yeesin verkkotyön koordinaattori

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
99 ongelmaa, mutta 100. ehdotus voikin olla ratkaisu

Blogi

99 ongelmaa, mutta 100. ehdotus voikin olla ratkaisu

Usein este nuorten kuulemiselle löytyy omasta itsestä, kirjoittaa Yeesin toiminnanjohtaja Sonja.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter InstagramDiscord
x