Blogi

14.09.2020

Uusi kasvo toimistolla: Aino aloitti verkkotyön koordinaattorina

Tässä tervehtii uusin toimiston yeesiläinen - Yeesi Aino.

Uusi kasvo toimistolla: Aino aloitti verkkotyön koordinaattorina

Moikka kaikille! 

Oon Aino ja aloitin työt Yeesillä verkkotyön koordinaattorina. Näin syksyisissä merkeissä nautin ystävien kanssa kahvin juomisesta kynttilän valossa samalla kun musiikki soi taustalla. Musta on mahtavaa ihmisten uteliaisuus ja avoimuus sekä usko siihen, että maailmaa voi muuttaa. Tällaista ajattelua ja rohkeutta tuon mukanani Yeesiin. Samalla toivon saavani itsekin paljon niin toimistoväeltä kuin teiltä muiltakin. Odotan innolla, että pääsen yhdessä teidän kanssa suunnittelemaan ja kehittämään verkkotyötä juuri sellaiseksi, jossa välittyy meidän nuorten ääni. Erityisesti näin koronapandemian aikana on tärkeää huolehtia siitä, ettei kukaan jää yksin, vaan tukea ja voimavarojen vahvistusta on saatavilla matalalla kynnyksellä ja yhdenvertaisesti jokaiselle verkkoalustoilla. Huippua tehdä työtä tärkeän asian äärellä - ennaltaehkäisevää ja edistävää mielenterveystyötä nuorten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin takaamiseksi. 

Nähdään!

- Yeesin Aino

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Uusi kasvo toimistolla: Mira aloitti yliopistoharjoittelun

Blogi

Uusi kasvo toimistolla: Mira aloitti yliopistoharjoittelun

Mira aloitti harjoittelun Jaksaa, jaksaa? -hankkeessa keskiviikkona ja on mukana menossa joulukuun puoleen väliin saakka.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter Instagram
x