Blogi

08.05.2020

Uusi kasvo toimistolla: Harri aloittaa toimistoassistenttina

Moikka! Täällä kirjoittelee tällä kertaa Yeesin uusi työntekijä Harri ja ajattelin lyhyesti esitellä itseni.

Uusi kasvo toimistolla: Harri aloittaa toimistoassistenttina
Moikka! Täällä kirjoittelee tällä kertaa Yeesin uusi työntekijä Harri ja ajattelin lyhyesti esitellä itseni. Olen 28-vuotias ja aloitin työt Yeesissä toukokuun alussa toimistoassistenttina. Toimiston lisäksi minuun on mahdollista varmastikin törmätä tulevaisuudessa erilaisissa tapahtumissa, kunhan arki taas pääsee palaamaan uomiinsa.


Tuon Yeesiin mukanani avoimuutta ja iloisuutta – ehkä hieman myös kansainvälisyyttä. Parin Espanjassa vietetyn vuoden jälkeen ainakin muutama suomalainen tapa on vaihtunut espanjalaiseen. Toivon saavani työssäni paljon kokemusta järjestöistä, löytämään uusia näkökulmia mielenterveyden vahvistamiseen sekä tapaamaan uusia ihmisiä.


Jos olisin eläin, haluaisin olla lintu ja nauttia lentämisen vapaudesta. Ehkäpä muuttohaukka, joka on maailman nopein eläin! Terveisinä Yeesiläisille, että nautitaan keväisistä (ehkäpä paikoin jo kesäisistäkin päivistä) ja toivottavasti poikkeusolojen jälkeen nähdään tapahtumien merkeissä!


Terveisin Yeesin Harri
 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehotisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Kansainvälisenä homo-, bi- ja transfobian vastaisena päivänä

Blogi

Kansainvälisenä homo-, bi- ja transfobian vastaisena päivänä

Vähemmistöstressi johtuu jatkuvasta muistutuksesta siitä, että minä en kuulu, minä olen erilainen. Vähemmistöstressi saa meidät pienentämään itseämme, välttelemään, piilottamaan osan identiteetistä ja pysymään hiljaa.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter Instagram
x