Blogi

18.05.2022

Uusi kasvo toimistolla: tässä on Yeesin Charlotta!

Yeesissä aloitti viime viikolla uusi työntekijä Charlotta. Pyysimme häntä kertomaan hieman itsestään ja työnkuvastaan, sekä miten hän edistää omaa mielenterveyttään ja mikä eläin hän olisi, jos saisi valita!

Uusi kasvo toimistolla: tässä on Yeesin Charlotta!

Hello! 

Mä olen Charlotta ja aloitin viime viikolla Yeesissä sosiaalisen median ja verkkovapaaehtoistoiminnan asiantuntijana. Mun työpöydällä tulee olemaan ainakin videomateriaalin tekemistä ja tuottamista sosiaalisen median alustoille. Koska pestini on sekä minulle että Yeesille uusi, työnkuvani on vielä melko joustava ja tulee muovautumaan - otan siis mielelläni vastaan ehdotuksia niin sisällön kuin yhdessä tekemisen suhteen!

Asun Vaasassa pian yksivuotiaan vauvani sekä puolisoni kanssa. Koulutukseltani olen opinnäytetyötä vaille valmis sosionomi. Olen viime vuonna kouluttautunut seksuaalikasvattajaksi ja tänä vuonna laajennan seksologian osaamistani myös seksuaalineuvojan opinnoilla. 

Järjestöpuolella olen hääräillyt vuodesta 2018 asti sekä erilaisissa vapaaehtoistehtävissä että työntekijän roolissa. Järjestöissä työskentely sopii loistavasti maailmanparantaja-luonteeseeni. Kuvailisin itseäni myös melko luovaksi tyypiksi, joten kaikenlainen uuden ideoiminen ja tekeminen innostaa minua. Rakastan värejä ja isoja korviksia. Tykkään tehdä sosiaalista mediaa ja ajattelen, että somessa on paljon potentiaalia myös edistää meidän hyvinvointia, vaikka usein puhutaankin vain somen huonoista puolista. 

Edistän mielenterveyttäni katsomalla telkkarista realityä ja neulomalla samalla sukkia. Rakastan myös teatteria sekä lavalla, katsomossa että kuliseissa. Tykkään myös kuunnella podcasteja ja olen myös itse tuottanut ja juontanut niitä. Myös perheen kanssa nauraminen ja hömpöttely on parasta latautumista! Jos olisin jokin eläin, olisin varmaan leikkisä ja sosiaalinen delfiini :) 

Oon superinnoissani että pääsen tutustumaan lisää Yeesiin ja yeesiläisiin! En malta odottaa että nään, mitä kaikkea kivaa me keksitään yhdessä. 

Ihanaa kesän odotusta, ollaan yhteydessä!


Charlotta


 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Tilaa Yeesi-postia
 

Uutiskirje

Tilaa Yeesi-postia!

Yeesi-posti on uutiskirje, jolla tiedotamme ajankohtaisista asioista, saavutuksista ja hauskoista tempauksista. Tilaa kirje ja pysyt kärryillä siitä, mitä Yeesissä tapahtuu.

 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Unelmoimalla edistät mielenterveyttäsi!

Blogi

Unelmoimalla edistät mielenterveyttäsi!

Kesäkuussa Yeesissä ollaan unelmoitu oikein urakalla! Unelmointi voi tukea arjessa selviytymistä, suunnata katsetta tulevaan ja auttaa asettamaan tavoitteita unelmiaan kohti. Yeesin Julianna keskusteli unelmoinnista, sen helppoudesta, vaikeudesta ja mahdollisuuksista yhdessä vapaaehtoisten kanssa Yeesi-chatissa kesäkuun alussa. Tässä blogipostauksessa pääsemme kurkkaamaan, mitä Yeesin vapaaehtoiset ajattelevat unelmoinnista!

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter InstagramDiscord
x