Moment - Mobiilimentorointi


Mikä Moment?

Moment-toimintaa eli mobiilimentorointia toteutetaan yhteistyössä SOS-lapsikylän Ylitse MentorApp:n kanssa. Mobiilimentorointi on sovelluspohjainen ja anonyymi tapa pohtia mentorin kanssa opinnoissa jaksamista ja hyvinvointia. MentorApp:n voit tutustua osoitteessa https://www.sos-lapsikyla.fi/ylitse-mentorapp/.

Keitä mentorit ovat?

Mentorina toimivat ovat Nuorten mielenterveysseura -Yeesi ry:n 20-29-vuotiaita vapaaehtoisia. Mentorina toimimiseen käydään koulutus ja mentoreilla on tukenaan vertaisryhmä sekä työnohjaus. Mentorina toimivat ovat eri taustaisia, sukupuolisia ja monenlaisissa elämäntilanteissa olevia luotettavia henkilöitä.

(Haluatko mobiilimentoriksi?, ks. lisätietoa tästä). 


Miten ja missä?

Mentorointi tapahtuu anonyymisti Ylitse MentorApp -sovelluksessa. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Google Playsta tai App Storesta hakemalla nimellä "Ylitse MentorApp". 

Mobiilimentorointi on opiskelijalle matalan kynnyksen palvelu, jonka kautta mentoreilta saa juttuseuraa esimerkisi opinnoissa jaksamiseen liittyen. Yeesin mentorit löytyvät hakusanoilla "mielenterveys", "opiskelu", "hyvinvointi" & "jaksaminen opinnoissa". Mentorisuhde voi olla kertaluontoinen tai mentoroitavan kanssa yhdessä sovitun mittainen.

 Mobiilimentorointia voi mainostaa ja tuoda esille missä tahansa Suomen toisen asteen oppilaitoksessa. Mobiilimentorointi ei ole aika- tai paikkasidonnaista. Kysy vastaavalta asiantuntijalta lisää valmiista markkinointimateriaaleista.


Haluaisitko kuulla lisää mobiilimentoroinnista ja sen mahdollisuuksista oppilaitoksessanne?


Ota yhteyttä Yeesin asiantuntijaan Mira Oikariseen

mira@yeesi.fi

050 321 3667

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Kentälle tarvitaan lisää moninaisuutta ja tietoa rasismin mielenterveysvaikutuksista

Blogi

Kentälle tarvitaan lisää moninaisuutta ja tietoa rasismin mielenterveysvaikutuksista

Muudin Vanessa piti kaksi viikkoa sitten puheen PALOMA-päivillä rasismin vaikutuksesta nuorten mielenterveyteen. PALOMA-päivät on pakolaistaustaisten ihmisten mielenterveyteen keskittyvä tapahtuma, joka tuo yhteen aiheen parissa työskenteleviä ammattilaisia ja asiantuntijoita. Tilaisuudessa kuultavissa puheenvuoroissa esiteltiin tuoretta tutkimustietoa, hyviä käytäntöjä ja uusia työkaluja. Tästä blogista löydät katkelmia Vanessan puheesta.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter InstagramDiscord
x