Kolme henkilöä keskustelemassa pöydän ääressä. Tautalla kaksi henkilöä laittamassa muistilappuja seinälle.
 

Uutiset

25.07.2023

Tarjolla tuntitöitä chat-päivystäjälle!

Nuorten mielenterveysseura Yeesi ry hakee kahta (2) chat-päivystäjää tuntityöntekijäksi verkkotyön-hankkeeseen lukuvuodelle 2023-2024.

Tarjolla tuntitöitä chat-päivystäjälle!

Yeesi on mukana Sekasin yhteistyössä pitämällä auki ryhmächattia Sekasin keskustelualustalla kolme kertaa viikossa. Toiminta on suunnattu Sekasin-chattiin jonottaville nuorille tarjoten mielekästä tekemistä sekä tärkeän yhteisöllisyyden ja vertaistuen paikan, joka vähentää yksinäisyyttä. Kuten Yeesin kaikessa toiminnassa, niin myös ryhmä-chatissa edistämme mielenterveystaitoja voimavarakeskeisellä otteella.

Ryhmächatissa nuorten kanssa keskustelevat Yeesin vapaaehtoiset työntekijän ohjauksessa. Chat-päivystäjän ensisijainen tehtävä on moderoida keskustelua ja tukea vapaaehtoisia. Edellytämme chat-päivystäjältä hyviä sosiaalisia- ja yhteistyötaitoja, hyvää kirjallista ilmaisua, ripeyttä ja tarkkuutta. Mielenterveyteen ja nuorisotyöhön liittyvät opinnot katsotaan eduksi. 

Ryhmächat Yeesin vetämänä on auki tällä hetkellä kolme kertaa viikossa arki-iltaisin klo 18-20. Töitä on tarjolla n. 5 tuntia viikossa ja ne sijoittuvat pääasiassa iltoihin. Työn tueksi on kuukausittainen työnohjaus sekä ryhmä-chatin tiimipalaverit. Tuntipalkka on n. 16€/h. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi sosiaali- tai kasvatusalan opiskelijalle, kenelle on kertynyt jo jonkin verran alan kokemusta esimerkiksi harjoitteluiden kautta. Yeesin toimisto on Helsingin Vallillassa, mutta työtä voi tehdä kokonaan etänä. 

Chat-päivystäjän tehtäviin kuuluu: 

  • Chatin päivystäminen, moderointi & vapaaehtoisten chattaajien tukeminen

  • Raportointi 

  • Vapaaehtoisten kouluttaminen ryhmä-chattiin yhdessä Yeesin verkkotyön asiantuntijan kanssa

  • Ryhmä-chatin suunnittelu, kehittäminen ja arviointi yhdessä verkkotyön asiantuntijan kanssa


Mikä ihme on Yeesi? 

Yeesi on nuorten perustama valtakunnallinen järjestö, joka tekee edistävää mielenterveystyötä nuorilta nuorille. Yeesissä toimii satoja upeita vapaaehtoista, 14 työntekijää ja useita yhteistyökumppaneita. Meille tärkeää on työhyvinvointi, tekemisen vapaus, mahdollisuus oppia uutta sekä vaikuttaa omaan työhön. Yeesi on kehittyvä ja joustava yhteisö.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV pdf-tiedostoina osoitteeseen info@yeesi.fi viimeistään pe 11.08.2023 klo 12. Merkitse viestin otsikkoon “Työhakemus Chat-päivystäjäksi”. Toimi nopeasti, sillä voimme sopia haastatteluja jo rekrytoinnin ollessa auki. Haastattelut pidetään viikolla 33. Työ alkaa elo-syyskuun vaihteessa tai sopimuksen mukaan. 

Toivomme hakijoiksi ihmisiä erilaisista taustoista. Valinnassa voidaan toteuttaa positiivista erityiskohtelua.

Heräsikö sinulla kysymyksiä? 

Lisätietoja tehtävästä antaa Yeesin toiminnanjohtaja Kalle. Tavoitat Kallen sähköpostilla kalle@yeesi.fi ja ma 7.8. klo 12-14 puhelimitse 050 573 5380. 

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.
 
 
 
Oppilaitostyölle uusi asiantuntija

Blogi

Oppilaitostyölle uusi asiantuntija

Aloitin Yeesillä oppilaitosyhteistyön asiantuntijana. Työpöydältä löytyy oppilaitosvierailut ja niiden koordinointi, Yeesaamot, sekä yleisesti oppimisen ja mielenterveyden teemat.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

FacebookTwitterInstagramDiscordTikTok
x