Uutiset

16.01.2023

Haluaisitko oppilaitokseesi työpajan mielenterveyden edistämisestä?

Oppilaitosvierailijat toteuttavat työpajoja mielenterveyden edistämisestä, eli siitä miten nuoret voivat edistää omaa ja muiden mielenterveyttä yksilön, yhteisön, yhteiskunnan ja kulttuurin tasolla.

Haluaisitko oppilaitokseesi työpajan mielenterveyden edistämisestä?

Yeesi ry järjestää työpajoja eli Yeesi-promoja toisen asteen oppilaitoksissa sekä yläkouluissa kouluaikoina. Työpajojen aiheena on mielenterveyden edistäminen, eli se miten nuoret voivat edistää omaa ja muiden mielenterveyttä yksilön, yhteisön, yhteiskunnan ja kulttuurin tasolla.

Yeesin työpajoissa ei keskitytä mielenterveyden häiriöihin tai diagnooseihin, vaan mielenterveyteen osana meidän jokaisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Voimavaralähtöisen mielenterveystyön periaatteiden mukaisesti puhumme mielenterveydestä positiivisesti ja stigmaa purkaen.

Yeesillä aloitti marraskuussa kolme uutta tuntityöntekijää, jotka järjestävät Yeesi-promoja eri puolella Suomea. Emilia pitää työpajoja pääkaupunkiseudulla, Riina Joensuun seudulla ja Petra Turun seudulla.


Yeesi-promo käytännössä:

- Kesto 45 min (pidempi sovittavissa)

- Teemoina mielenterveyden edistäminen ja siihen liittyvät teemat

- Osallistujamäärä 8-25, erikseen sopimalla muukin voi onnistua

- Kohderyhmä 13–29-vuotiaat

- Tilaajalle, eli koululle tai oppilaitokselle lähtökohtaisesti ilmainen

- Tällä hetkellä promoja toteutetaan pääkaupunkiseudulla, Turun seudulla sekä Joensuun seudulla. Muualla Suomessa voimme tapauskohtaisesti pitää promoja, mutta saatamme silloin laskuttaa tilaajalta esimerkiksi matkakustannuksia. 


Kysy lisää: vierailut@yeesi.fi

Voit myös olla suoraan yhteydessä oppilaitosvierailuja toteuttaviin työntekijöihimme. 

Pääkaupunkiseudun vierailut: emilia@yeesi.fi

Turun seudun vierailut: petra.karjalainen@yeesi.fi

Joensuun seudun vierailut: riina.remes@yeesi.fi

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.
 
 
 
Muudin harjoittelija Ametta esittäytyy

Blogi

Muudin harjoittelija Ametta esittäytyy

Oon Ametta, Muudin kevään harjoittelija. Opiskelen viimeistä vuotta sosionomiksi ja haaveena olisi työllistyä sosiaalialan järjestökentälle. Oon todella onnellinen siitä, että oon päässyt Muudiin mukaan. Tulette näkemään mua sosiaalisessa mediassa ja oon myös täällä taustalla viestinnän hommissa!

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

FacebookTwitterInstagramDiscordTikTok
x