Uutiset

01.11.2022

Lisäkoulutus: Miten puhun hankalista asioista?

“Voiei, nyt se nosti esille tosi vaikeen aiheen. Osaankohan mä auttaa sitä tässä?”
“Nyt musta tuntuu, et keskustelu menee liian syville vesille.. Miten voisin rajaa ja ohjaa keskustelua toiseen suuntaan?”

Lisäkoulutus: Miten puhun hankalista asioista?

Oletko koskaan huomannut pohtivasi näitä kysymyksiä esimerkiksi vapaaehtoistoiminnan aikana? Jos olet, niin tämä koulutus sopiii juuri sinulle! Ja vaikket olisikaan suosittelemme silti osallistumaan 

Tervetuloa torstaina 17.11 klo 17:30-19 Yeesin järjestämään lisäkoulutukseen aiheesta “Miten puhun hankalista asioista?”.

Koulutus on ensisijaisesti suunnattu Yeesin vapaaehtoisille, mutta myös Yeesin toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita koulutukseen. Koulutus soveltuu etenkin Yeesin mentoreille ja ryhmächat-vapaaehtoisille, sillä nämä teemat nousevat usein näissä vapaaehtoistoiminnan muodoissa keskiöön.

Koulutuksesta voit saada mukaasi hyviä käytännön vinkkejä ja pohdintoja, joita voit hyödyntää esimerkiksi töissä, vapaa-ajalla tai opinnoissa.

Kouluttamassa ovat Yeesin Erika (koulutukset ja oppilaitosyhteistyö), Mira (mentoritoiminta) ja Julianna (verkkotyö)

Ilmoittaudu mukaan ma 14.11 mennessä: https://yeesi-ry-lv.creamailer.fi/surv…/answer/cx4wxvgcceu8v

Koulutusta ei järjestetä, mikäli osallistujia on alle 5.

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.
 
 
 
Yeesissä aloitti uusia oppilaitosvierailijoita!

Blogi

Yeesissä aloitti uusia oppilaitosvierailijoita!

Yeesin oppilaitosvierailijat toteuttavat työpajoja mielenterveyden edistämisestä toisella asteella ja yläkouluissa. Emilia pitää työpajoja pääkaupunkiseudulla, Riina Joensuun seudulla ja Petra Turun seudulla. Uudet tuntityöntekijät esittäytyvät ja kertovat hieman itsestään.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

FacebookTwitterInstagramDiscordTikTok
x