Uutiset

11.03.2022

Yeesi etsii vahvistusta verkkotyöhön!

Nuorten mielenterveysseura - Yeesi ry hakee sosiaalisen median ja verkkovapaaehtoistoiminnan asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Yeesi etsii vahvistusta verkkotyöhön!

Etsimme tiimiimme innostavaa osaajaa, jolla on kokemusta verkossa tehtävästä työstä nuorten parissa, näkemystä ja osaamista videomateriaalin tuottamisesta sekä visiota, miten nuorten mielenterveyttä voisi edistää vahvemmin erilaisilla sosiaalisen median alustoilla.

Työtehtävistä suoriutuminen edellyttää vahvaa tuntemusta sosiaalisesta mediasta, teknistä ja luovaa osaamista visuaalisen materiaalin tuottamiseen, hyviä sosiaalisia- ja yhteistyötaitoja, innostavaa ja vastuullista työotetta, valmiutta tarttua erilaisiin tehtäviin ja viedä prosesseja itsenäisesti eteenpäin sekä hyviä viestintätaitoja erityisesti sosiaalisen median eri alustoilla. 

Yeesin vapaaehtoistyötä koordinoidaan Discord alustalla, joten kokemus ja osaaminen Discordista on työssä eduksi. Nuoriso- ja hyvinvointityöhön liittyvät opinnot ja kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme myös vapaa-ajalla tai harrastuksissa kerrytettyä kokemusta.

Noudatamme työssä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Kuukausipalkka tehtävässä on noin 2600 €/kk. Viikkotuntimäärä on 37,5 tuntia, joista yksi on hyvinvointitunti, jonka voi käyttää oman hyvinvointinsa edistämiseen. Yeesin toimisto sijaitsee Helsingin Vallilassa, mutta työtä voi tehdä joustavasti myös etänä.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä, eri sukupuolia olevia ja vammaisia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Valinnassa voidaan toteuttaa positiivista erityiskohtelua.

Asiantuntijan tehtävään kuuluu: 

  • Videomateriaalin tuottamista ja koordinoimista sosiaalisen median alustoille

  • Vahvistaa Yeesin mielenterveyttä edistävää toimintaa uusilla sosiaalisen median alustoilla

  • Discordin vapaaehtoisuuden kehittäminen ja koordinointi yhdessä Yeesin vapaaehtoistyön ja verkkotyön asiantuntijoiden kanssa

  • Yeesin vapaaehtoisten innostaminen toteuttamaan vapaaehtoistekoja verkossa sekä vaalia yhteisöllisyyttä Yeesin sosiaalisen median alustoilla.

  • Yhteistyössä Yeesin muiden työntekijöiden kanssa kehittää ja toteuttaa vapaaehtoistyötä ja toimintaa vapaaehtoisille.

  • Yhteistyössä Yeesin muiden työntekijöiden kanssa kehittää someviestinnän saavutettavuutta

  • Harjoittelijoiden ohjaaminen yhdessä Yeesin muiden työntekijöiden kanssa.

  • Muut työnantajan osoittamat tehtävät


Mikä ihme on Yeesi? 

Yeesi on nuorten perustama valtakunnallinen järjestö, joka tekee edistävää mielenterveystyötä nuorilta nuorille. Yeesissä toimii satoja upeita vapaaehtoisia, kymmenisen työntekijää ja teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa. Meille tärkeää on työhyvinvointi, tekemisen vapaus, mahdollisuus oppia uutta sekä vaikuttaa omaan työhön. Yeesi on kehittyvä ja joustava yhteisö.


Hakeminen

Kiinnostuitko? Lähetä  vapaamuotoinen hakemus  ja CV pdf-tiedostoina sekä linkki n. 30 sek pituiseen videoon, jossa kerrot miten itse edistät mielenterveyttäsi osoitteeseen info@yeesi.fi 25.3.2022 klo 16 mennessä. Merkitse viestiin otsikoksi “Työhakemus; asiantuntija, sosiaalinen media ja verkkovapaaehtoistoiminta”.

Lisätietoja tehtävästä antaa Yeesin toiminnanjohtaja Kalle ti 22.3. klo 14-16 ja to 24.3. klo 12-14. Tavoitat Kallen sähköpostilla kalle@yeesi.fi ja puhelimitse 050 573 5380. 

Työhaastattelut pidetään viikoilla 13-14, 30.3.-4.4. Työsuhde alkaa 1.5.2022 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on aluksi vuoden määräajaksi kevääseen 2023 saakka. 

Tehtävään valitun henkilön tulee toimittaa ajan tasalla oleva rikosrekisteriote. Velvoite perustuu lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Jaksaa, jaksaa? -hankkeen tuotokset: Mentoritoiminta (blogisarja 1/3)

Blogi

Jaksaa, jaksaa? -hankkeen tuotokset: Mentoritoiminta (blogisarja 1/3)

Mentoritoiminta oli Jaksaa, jaksaa? -hankkeen ensimmäinen suunnittelupöydältä toteutukseen siirtynyt kehittämiskohde.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter InstagramDiscord
x