Fiiliskuva
 

Ajankohtaista

Tuttuja kasvoja uusissa tehtävissä!

Tuttuja kasvoja uusissa tehtävissä!

17.02.2022

Yeesin toimistolla jatkaa tutut tyypit uusissa työtehtävissä!

Kysyimme Miralta, Riinalta ja Juliannalta heidän nykyisistä työnkuvistaan, mitä uusia mielenterveyden edistämisen tapoja he ovat löytäneet, sekä mitä eläimiä he tällä kertaa olisivat, jos saisivat valita.

Mira: Muhun onkin aikaisemmin voinut törmätä Yeesillä esimerkiksi 2020 harjoittelun yhteydessä tai viime aikoina tuntityöntekijän roolissa, jolloin toimin päivystäjänä Sekasin-ryhmächatissa. Nyt aloitin uudessa täyspäiväisessä roolissa Yeesin mentoritoiminnan asiantuntijana. Mun työtehtäviin kuuluu pääasiassa mentoritoiminnan ja mobiilimentoroinnin koordinointi, niihin liittyvien koulutusten järjestäminen, mentoreiden ja aktoreiden tukeminen sekä oppilaitosyhteistyöt. Muhun saa olla tosi matalalla kynnyksellä yhteydessä liittyen mentoritoimintaan, yhteistöihin ja Yeesin vapaaehtoisuuteen <3

Riina: Mä alotin Yeesissä työkokeilun viime vuoden elokuun puolivälissä ja tykkäsin kovasti tästä yeesimäisestä meiningistä! Nyt alotin pestin viestintäassistenttina, mistä oon todella innoissani! Mun työtehtäviin kuuluu mm. meidän toiminnasta viestiminen, viestinnän koordinointi ja kehittäminen, somekanavien päivittäminen ja kaikenlaiset muut viestinnälliset hommat. Jos sulla on jotain ajatuksia tai kysymyksiä liittyen Yeesin viestintään, niin aina saa olla yhteydessä!

Julianna: Ollaan syksystä lähtien voitu kirjotella yhessä Yeesin Discordissa tai Sekasin-olkkarissa eli tutummin ryhmiksessä! Oon siis verkkotyönasiantuntija ja sellaisena pysyn jatkossakin. Yeesin verkkotyön osalta vastaan erityisesti Sekasin-ryhmiksen vapaaehtoistyöstä sekä Yeesin Discordissa toimivista Yeesi chateista. Kaikki ideat ja ajatukset koskien Yeesin Discordia, Sekasin-ryhmistä tai muuta verkkotyön kehittämistä, on tosi tervetulleita! Laita siis mulle viestiä!

Uusin oivallus edistää omaa mielenterveyttä?

Mira: Mä nautin tosi paljon mun huonekasvien sumuttelusta ja tuijottelusta! Viime aikoina oon myös kokeillut maalaamista akryyliväreillä sekä avantouintia. Myös makoilu lattialla  kauratyyny hartioilla on ollu tärkeetä omaa palautumisaikaa. 

Riina: Ei sinänsä uusi, mutta nyt kun uimahallit on taas auki, oon palannut yhden mun lempijutun eli uimisen pariin! Se tekee niin hyvää sekä mielelle että keholle! Varsinkin kun aktiivisen polskimisen jälkeen vuorottelee kylmäaltaan ja saunan välillä, siitä tulee niin euforinen ja täydellisen rentoutunut olo <3

Julianna: Oon saanu Curling kipinän! Lajina se vaikuttaa tosi kiinnostavalta, hauskalta ja monin tavoin saavutettavalta eri ryhmille. Lisäks nautin hiljaisuudesta entistä enemmän.

Perinteisesti Yeesin uusilta työntekijöiltä on kysytty mikä eläin olisit tällä hetkellä?

Mira: Viimeksi vastasin, että oisin ehdottomasti manaatti, koska ne on hellyyttäviä. Tällä hetkellä mulle resonoi ehkä enemmän vesisika (capybara), koska ne näyttää super söpöiltä, kun ne on sukelluksissa.

Riina: Mä olisin ehdottomasti kissa! Ne on ihanan omapäisiä ja hassuja <3 

Julianna: Viimeks vastasin, et oisin mun voimaeläin karhu. Tällä hetkellä mä kääntyisin Aksolotlin puoleen, googlaa jos et tiiä näitä sulokkuuksia <3 Ne on semmosia hymyileviä alkuolioita!