Fiiliskuva
 

Ajankohtaista

Uusi kasvo toimistolla: tässä on Yeesin Charlotta!

Uusi kasvo toimistolla: tässä on Yeesin Charlotta!

18.05.2022

Yeesissä aloitti viime viikolla uusi työntekijä Charlotta. Pyysimme häntä kertomaan hieman itsestään ja työnkuvastaan, sekä miten hän edistää omaa mielenterveyttään ja mikä eläin hän olisi, jos saisi valita!

Hello! 

Mä olen Charlotta ja aloitin viime viikolla Yeesissä sosiaalisen median ja verkkovapaaehtoistoiminnan asiantuntijana. Mun työpöydällä tulee olemaan ainakin videomateriaalin tekemistä ja tuottamista sosiaalisen median alustoille. Koska pestini on sekä minulle että Yeesille uusi, työnkuvani on vielä melko joustava ja tulee muovautumaan - otan siis mielelläni vastaan ehdotuksia niin sisällön kuin yhdessä tekemisen suhteen!

Asun Vaasassa pian yksivuotiaan vauvani sekä puolisoni kanssa. Koulutukseltani olen opinnäytetyötä vaille valmis sosionomi. Olen viime vuonna kouluttautunut seksuaalikasvattajaksi ja tänä vuonna laajennan seksologian osaamistani myös seksuaalineuvojan opinnoilla. 

Järjestöpuolella olen hääräillyt vuodesta 2018 asti sekä erilaisissa vapaaehtoistehtävissä että työntekijän roolissa. Järjestöissä työskentely sopii loistavasti maailmanparantaja-luonteeseeni. Kuvailisin itseäni myös melko luovaksi tyypiksi, joten kaikenlainen uuden ideoiminen ja tekeminen innostaa minua. Rakastan värejä ja isoja korviksia. Tykkään tehdä sosiaalista mediaa ja ajattelen, että somessa on paljon potentiaalia myös edistää meidän hyvinvointia, vaikka usein puhutaankin vain somen huonoista puolista. 

Edistän mielenterveyttäni katsomalla telkkarista realityä ja neulomalla samalla sukkia. Rakastan myös teatteria sekä lavalla, katsomossa että kuliseissa. Tykkään myös kuunnella podcasteja ja olen myös itse tuottanut ja juontanut niitä. Myös perheen kanssa nauraminen ja hömpöttely on parasta latautumista! Jos olisin jokin eläin, olisin varmaan leikkisä ja sosiaalinen delfiini :) 

Oon superinnoissani että pääsen tutustumaan lisää Yeesiin ja yeesiläisiin! En malta odottaa että nään, mitä kaikkea kivaa me keksitään yhdessä. 

Ihanaa kesän odotusta, ollaan yhteydessä!

- Charlotta