Fiiliskuva
 

Ajankohtaista

Haluaisitko oppilaitokseesi työpajan mielenterveyden edistämisestä?

Haluaisitko oppilaitokseesi työpajan mielenterveyden edistämisestä?

16.01.2023

Oppilaitosvierailijat toteuttavat työpajoja mielenterveyden edistämisestä, eli siitä miten nuoret voivat edistää omaa ja muiden mielenterveyttä yksilön, yhteisön, yhteiskunnan ja kulttuurin tasolla.

Yeesi ry järjestää työpajoja eli Yeesi-promoja toisen asteen oppilaitoksissa sekä yläkouluissa kouluaikoina. Työpajojen aiheena on mielenterveyden edistäminen, eli se miten nuoret voivat edistää omaa ja muiden mielenterveyttä yksilön, yhteisön, yhteiskunnan ja kulttuurin tasolla.

Yeesin työpajoissa ei keskitytä mielenterveyden häiriöihin tai diagnooseihin, vaan mielenterveyteen osana meidän jokaisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Voimavaralähtöisen mielenterveystyön periaatteiden mukaisesti puhumme mielenterveydestä positiivisesti ja stigmaa purkaen.

Yeesillä aloitti marraskuussa kolme uutta tuntityöntekijää, jotka järjestävät Yeesi-promoja eri puolella Suomea. Emilia pitää työpajoja pääkaupunkiseudulla, Riina Joensuun seudulla ja Petra Turun seudulla.

Yeesi-promo käytännössä:

  • Kesto 45 min (pidempi sovittavissa)
  • Teemoina mielenterveyden edistäminen ja siihen liittyvät teemat
  • Osallistujamäärä 8-25, erikseen sopimalla muukin voi onnistua
  • Kohderyhmä 13–29-vuotiaat
  • Tilaajalle, eli koululle tai oppilaitokselle lähtökohtaisesti ilmainen
  • Tällä hetkellä promoja toteutetaan pääkaupunkiseudulla, Turun seudulla sekä Joensuun seudulla. Muualla Suomessa voimme tapauskohtaisesti pitää promoja, mutta saatamme silloin laskuttaa tilaajalta esimerkiksi matkakustannuksia. 

Kysy lisää

Kysy lisää sähköpostitse osoitteesta vierailut@yeesi.fi. Voit myös olla suoraan yhteydessä oppilaitosvierailuja toteuttaviin työntekijöihimme:

Turun seudun vierailut

Petra Karjalalainen
petra.karjalainen@yeesi.fi

Joensuun seudun vierailut

Riina Remes
riina.remes@yeesi.fi