Blogi

16.08.2023

Muudiin lisävahvistusta uudesta asiantuntijasta, Emmistä

Aloitin Muudi-hankkeessa asiantuntijana Vanessan ja Yolandan rinnalla ja tehtävinäni tulevat olemaan esimerkiksi vertaisryhmätoiminnan ja vapaaehtoistyön koordinoinnin kehittäminen. Tulen lisäksi järjestämään työpajoja ja koulutuksia hankkeen teemoista nuorille ja nuorten parissa toimiville ammattilaisille.

Muudiin lisävahvistusta uudesta asiantuntijasta, Emmistä

Moikka!


Mä oon Emmi ja aloitin viime viikolla Yeesin Muudissa rasismin mielenterveysvaikutusten asiantuntijana. Koulutukseltani oon yhteisöpedagogi. Oon todella innoissani päästessäni osaksi Yeesiä! Olen opintojeni aikana seurannut Muudia ja ihaillut kaikkea sitä työtä mitä hankkeessa on tehty. Upeeta, että vihdoin rasismin mielenterveysvaikutuksista puhutaan enemmän ja vielä näin lähestyttävällä tavalla. 


Hain Yeesiin töihin, koska olenhan juuri oikea ihminen tänne :). Haluan olla mukana vaikuttamassa siihen, että meidän yhteiskunta olisi myös vähemmistöille turvallisempi paikka olla ja että kaikilla olisi yhdenvertaiset mahdollisuudet omannäköiseensä elämään. Rasismikokemukset ja sen vaikutukset mielenterveyteen ovat henkilökohtaisesti tuttuja ja se varmasti auttaa minua ymmärtämään nuorten kokemuksia.


Pidän omasta mielenterveydestäni huolta tekemällä asioita, joista tulee hyvä mieli. Keinot vaihtelevat hetkestä toiseen. Tapaan ystäviä, käyn eri tapahtumissa ja tanssimassa, zumbaan, yinjoogaan ja kävelen. Rakastan kuunnella musiikkia ja löytää uusia lempibiisejä, joita voin soittaa repeatillä :). Aina itsestä huolehtiminen ei ole aktiivista ja sosiaalista, vaan joskus haluan olla ihan yksin. Silloin makaan sohvalla ja olen somessa tai katson telkkaa. 


Oon todella innostunut enkä malta odottaa, että pääsen sukeltamaan kaikkiin mielenkiintoisiin tehtäviin ja tapaamaan uusia ihmisiä! 

-Emmi

 


 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.
 
 
 
Oppilaitostyölle uusi asiantuntija

Blogi

Oppilaitostyölle uusi asiantuntija

Aloitin Yeesillä oppilaitosyhteistyön asiantuntijana. Työpöydältä löytyy oppilaitosvierailut ja niiden koordinointi, Yeesaamot, sekä yleisesti oppimisen ja mielenterveyden teemat.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

FacebookTwitterInstagramDiscordTikTok
x