Blogi

14.04.2022

Uusia kasvoja toimistolla: tässä on Yeesin Emilia ja Tuuli!

Yeesin uudet tuntityöntekijät esittäytyvät ja kertovat hieman itsestään ja työnkuvastaan.

Uusia kasvoja toimistolla: tässä on Yeesin Emilia ja Tuuli!

Moikka, mä oon Emilia!

Aloitin Yeesillä tuntityöntekijänä Sekasin-ryhmächatin päivystäjänä/moderaattorina. Hain työtä, koska mulla on aiempaa kokemusta Sekasin-yksilöchatista ja työ sivuaa omia kiinnostuksen kohteita. Ryhmächat toimii Sekasin-yksilöchatin ohessa ja on tarkoitettu yksilöchattiin jonottaville nuorille vertaistuelliseksi kanavaksi. Chatissa voi jutella mistä tahansa toisten nuorten ja vapaaehtoisten kanssa, mun tehtävä on sitten moderoida pois asiattomat ja muut mahdollisesti haitalliset kommentit. Osallistun mielelläni myös keskusteluun :)

Asun tällä hetkellä Helsingissä ohjelmistokehittäjä/muusikkopuolisoni kanssa, mutta maailmaakin on tullut matkustettua melko ahkerasti. Olen diplomaattinen, rauhaa rakastava ja erittäin analyyttinen persoona, rakastan elokuvia (ja niiden analysoimista), näyttelemistä ja näyttelijöitä (ja niidenkin analysoimista), puzzle/mystery/seikkailupelejä, lukemista, kävelylenkkejä musan kera ja ihan vaan hengaamista.

Omaa mielenterveyttäni edistän kuuntelemalla itseäni, reflektoimalla, antamalla itselleni omaa tilaa ja aikaa, keskittymällä kiinnostaviin asioihin ja huumorintajulla. Terapia on ollut aiemmin suuri apu, eikä avoimesta, analyyttisesta ja huumorintajuisesta puolisostakaan ole haittaa :)

Mikä eläin olisin? No siili ehdottomasti. Ne on niin sulosia ja pehmosia, mutta kykeneväisiä suojautumaan tehokkaasti tarvittaessa.

Toivottavasti tavataan ryhmächatissä!

-

Moikka!

Mä oon Yeesin Tuuli ja toimin tuntityöntekijänä Sekasin-chatin päivystäjänä ”ryhmiksen" puolella. Mun työhön kuuluu muun muassa moderointi, raportointi ja nuorten kanssa juttelu. Tuen myös vapareita heidän tärkeässä työssään!

Tällä hetkellä opiskelen sosionomiksi ja suuntaudun mielenterveys- ja päihdepuolelle. Tykkään askarrella ja tehdä kaikenlaista taiteiluun liittyvää. Olen pohjoisen kasvatti ja juureni ovat Lapissa. Mulla on rescuekoira Edla, joka on suloinen ja utelias arkajalka. Mun voimaeläin on kuitenkin nelivarvasjerbo, jolla on isot korvat, joilla kuunnella, sekä pitkät ja ehtiväiset jalat. Ja onhan se niin söpökin!

Tärkein oppi, jonka olen mielenterveydestä oppinut, on itsemyötätunto ja itsensä kuuntelu. On tärkeää välillä pysähtyä ja miettiä, mitä elämältään haluaa, ja millainen on jaksamisen taso juuri sillä hetkellä. Lepoa ei sovi unohtaa!

Aurinkoista kevättä kaikille!

 
Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

› Lue lisää meistä

 
 
Menovinkit
 

ANNA UUSI KEHU

Yeesin Kehugeneraattori

Kehugeneraattori auttaa sinua löytämään uusia tapoja sanoa hyviä asiota toisille. Kehut ovat peräisin yeesin vapaaehtoisilta, opiskelijoilta ja Suomen Kuvalehden artikkelista.

 
 
Jaksaa, jaksaa? -hankkeen tuotokset: Mentoritoiminta (blogisarja 1/3)

Blogi

Jaksaa, jaksaa? -hankkeen tuotokset: Mentoritoiminta (blogisarja 1/3)

Mentoritoiminta oli Jaksaa, jaksaa? -hankkeen ensimmäinen suunnittelupöydältä toteutukseen siirtynyt kehittämiskohde.

 
Yeesin tsemppibotti
 

Tsemppaa

Yeesin tsemppibotti

Tsemppibotti tarjoaa kannustusta sinulle sekä ideoita muiden tsemppaamiseen. Tsempit ovat peräisin eri tapahtumissa kohdatuilta nuorilta sekä nuorisoalan ammattilaisilta.

 
 

Seuraa meitä somessa

Facebook Twitter InstagramDiscord
x